Ексклюзиви
вівторок, 12 березня 2019 17:35

TAYANNA представила пісню "Як плакала вона"

TAYANNA представила пісню "Як плакала вона"
У пісні "Як плакала вона" співачка TAYANNA акцентує на взаєморозумінні між закоханими людьми. Фото: facebook.com

Співачка TAYANNA представила пісню "Як плакала вона". Композиція ввійде до майбутнього альбому "Фантастична жінка".

"Нова аудіо-робота про те, як недомовленості у стосунках можуть впливати на взаєморозуміння двох закоханих людей", - ідеться в описі пісні на YouTube.

Уперше трек "Як плакала вона" прозвучав на сольному концерті виконавиці в Києві, що відбувся 9 березня. Автором слів і музики є TAYANNA.

"Чи буває у вас таке, що ви лягаєте спати біля коханого не вирішивши проблему, не розказавши про свою образу, - говорить TAYANNA. - І тоді ви вперто видавлюєте з себе сльозу, щоб вона капнула йому на руку. І може, тоді він спитає, що сталось. Але чоловік мовчить, робить вигляд, що нічого не відбувається. Мовчить, бо впертий і гордий, як і ти. Ставтеся до всього простіше. Краще цілуйтесь перед сном і будьте щасливі. Танцюйте!"

Реліз альбому "Фантастична жінка" заплановано на літо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гайтана представила пісню "Закохана"

Справжнє ім'я співачки TAYANNA - Тетяна Решетняк. Народилася 1984 року в Чернівцях. Упродовж 2008-2011 років виступала у складі гурту "Гарячий шоколад". 2015-го посіла друге місце у п'ятому сезоні вокального шоу "Голос країни". 2017 року випустила альбом "Тримай мене". 2017-го і 2018-го брала участь у Національному відборі на Євробачення. Обидва рази посіла друге місце. Цього року ввійшла до списку півфіналістів, але відмовилася від участі в Нацвідборі. Її замінила MARUV.

Зараз ви читаєте новину «TAYANNA представила пісню "Як плакала вона"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі