Ексклюзиви
понеділок, 03 червня 2019 16:31

Реперка Alyona Alyona презентувала кліп

Реперка Alyona Alyona презентувала кліп
27-річна Альона Савраненко більш відома як реперка alyona alyona. gloss.ua

Реп-виконавиця alyona alyona випустила відео на пісню "Якби я була не я" з альбому "Пушка". Це мальований кліп, головну роль у якому грає рот. "Якби я була не я, і була би із простих з точністю, як ти" - співають анімаційні губи на фоні сюрреалістичних образів. Режисером виступив Олександр Даниленко, художник та аніматор, який працював із гуртами DakhaBrakha та ТНМК.

"Коли всіх порвав перший хіт Олени, я відчув, що в нашій галактиці народилася зірка небаченої сили та яскравості. Я просто не міг би пройти повз і не попрацювати з нею. Пісню "Якби я булу не я" сприймаю як маніфест всіх українських жінок і визнання їхнього вкладу. Вони так часто бувають недооцінені. Відеоряд цієї роботи - це чиста імпровізація, де роль жінки показана через абстрактні образи", - розповів режисер кліпу Даниленко.

Це вже 7-й кліп із дебютної платівки артистки, але аlyona аlyona вперше не з'являється в кадрі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Щовечора шукаю дівчину": до Києва приїжджають Kіss.

22 травня на сайті американської газети New York Times був опублікований список 15 найцікавіший нових виконавців Європи. У ньому була представлена 27-річна українка Альона Савраненко, відома як реперка аlyona аlyona. Дівчина досягла популярності наприкінці 2018-го завдяки пісні "Рибки". Тоді вона жила в селі Капітановка Кіровоградської області.

Зараз ви читаєте новину «Реперка Alyona Alyona презентувала кліп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі