пʼятниця, 14 квітня 2017 12:47

Репер Ярмак заступився за Івана Дорна

Репер Ярмак заступився за Івана Дорна
Репер Ярмак заступився за співака Івана Дорна Фото: YouTube

Український репер Ярмак заступився за співака Івана Дорна, який під час бесіди з російським журналістом зробив кілька скандальних заяв про ситуацію між Україною і Росією. Про це репер написав на сторінці у Facebook.

За словами Ярмака, він "нікому не хоче давати оцінку в країні подвійних стандартів".

"СБУ торгує із ДНР. Щодня тисячі фур приїжджають з Росії з товаром і на кордоні заклеюють прапор на номерах. І на все це дають добро вгорі. Злочини на Майдані нерозкриті "досвідченими слідаками". А звичайні люди знають клички кілерів і навіть замовників. Кононенків, Насірових, Єфремових, Новінських ловлять на найсерйозніших справах і нічого з ними у результаті не відбувається. Вибухають склади з боєприпасами, щоб ще наштампувати снарядів. Тому що мало заробили на крові українських дітей", - пише він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Парфумами запах фекалій не приховаєш" - соцмережі відреагували на скандальні заяви Івана Дорна

На думку співака, замість того, щоб "труїти справжніх виродків і винуватців, ми травимо справжнісіньких пацифістів Дорна, Сансея". Зазначив, що Дорна знає особисто. На його думку, ці люди - "інший вид, який гратиме на гітарі, навіть якщо впаде ядерна бомба".

"Це люди зі щиро глобальним мисленням. А є у нашій країні дійсно артисти-пристосуванці, які, якби жили у 1941-му, танцювали б на корпоративах і у Гітлера, і у Сталіна, і у Бандери! Але навіть сьогодні не до них. Є істоти, які просто руйнують нашу країну, нахабно знущаються над народом. А ми вирішили до Дорна приї...ся. Мені здається, це дуже просто. Від цього жити краще не станемо", - пише Ярмак.

Український співак Іван Дорн відхрестився від допомоги воїнам АТО. Йому "подобається" вважати росіян і українців братами. Про це заявив в інтерв'ю російському відеоблогеру Юрію Дудю. Повну версію розмови опублікували на YouTube-каналі програми "вДудь". За словами українського співака, він не "спонсорував" антитерористичну операцію й українську армію, а гроші давав тільки постраждалим під час обстрілу в Маріуполі.

Зараз ви читаєте новину «Репер Ярмак заступився за Івана Дорна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі