неділя, 11 червня 2017 17:34

"Рано чи пізно Російська імперія розвалиться" - співак Сергій Шнуров

  Шнуров пророкує розпад Росії              Фото: Hello.ru
Шнуров пророкує розпад Росії Фото: Hello.ru

Російський співак та лідер гурту "Ленінград" Сергій Шнуров вважає, що Росія схожа на імперію і йде до розпаду. Думки з цього приводу висловив російському порталу Forbes Life під час власної виставки "Ретроспектива Брендреалізму".

Гостям задали одне і те ж запитання - чи зміниться Росія після чергових президентських виборів у 2018 році?

"Будь-яка імперія прагне до розпаду. Росія, певний чином, теж імперія. Ми присутні в той період, коли вона тріщить, але ще тримається. Але рано чи пізно вона розвалиться", – відповів музикант.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шнуров нецензурно розкритикував новий кліп екс-солістки "Ленінграда"

Авторка популярних кулінарних книг і видавець Вероніка Білоцерківська сказала, що після виборів планує повертатися в Росію лише 2 рази на рік на кілька днів. Втім, це вона робить і зараз.

"Пропоную випробувати все, що нам випаде. Цей час буде цікавим, чудовим, але складним. Багато в чому навіть трагічним", - додав Шнуров.

Водночас російська журналістка Ксенія Собчак впевнена, що жодних змін після президентських виборів в Росії – не варто чекати.

"Мені здається, що нічого не зміниться. Президент не зміниться, відповідно в Росії теж ніяких змін не відбудеться", – сказала Собчак.

Російський опозиціонер Олексій Навальний заявив, що якщо його оберуть президентом РФ, то він однозначно виведе з Донбасу російські війська і віддасть Україні контроль над кордоном. Про це він заявив в інтерв'ю Собчак на телеканалі "Дощ".

Зараз ви читаєте новину «"Рано чи пізно Російська імперія розвалиться" - співак Сергій Шнуров». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі