середа, 17 травня 2017 02:32

Шнуров нецензурно розкритикував новий кліп екс-солістки "Ленінграда"

Шнуров нецензурно розкритикував новий кліп екс-солістки "Ленінграда"
Шнуров присвятив вірш з нецензурною лексикою своїй колишній колезі. Фото: ivona.bigmir.net

Фронтмен групи "Ленінград" Сергій Шнуров нецензурно прокоментував нову пісню екс-солістки колективу Аліси Вокс

15 травня Вокс випустила кліп "Малюк", в якому радить школярам, як ходять на мітинги, "не лізти в політику" і "вчити матчастину".

Критиці своєї колишньої колеги Шнуров присвятив два поста в instagram. Один з них у формі вірша з нецензурною лексикою. Другий – більш стриманий і обгрунтований.

"Якщо ти знімаєш ролик якістю нижче, ніж у початківця відеоблогера, де халтурно все - грим, світло, ракурси, монтаж; пишеш текст, який навіть на найнікчемнішому майданчику не сприймуть, через зовсім дошкільні і нецікаві рими, то учительство виглядає просто недоречно. Так, так. Саме так. "Почни з себе", - розкритикував кліп Аліси Шнуров.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російського співака визнали святим

Аліса Вокс співала в "Ленінграді" з 2012 року. У березні 2016 року вона покинула групу, запустивши сольний проект. Шнуров заявляв, що Вокс "зазвіздилася і стала занадто багато собі дозволяти", тому співпрацю з нею було припинено.

Зараз ви читаєте новину «Шнуров нецензурно розкритикував новий кліп екс-солістки "Ленінграда"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі