вівторок, 17 липня 2012 17:43

Раб, расист і мисливець за головами - Тарантіно розповів про новий фільм

Автор: Фото: REUTERS
  Квентін Тарантіно на "Комік Коні"
Квентін Тарантіно на "Комік Коні"

На "Комік-Коні" в Сан-Дієго Квентін Тарантіно розкрив подробиці свого нового фільму "Джанго звільнений" (Django Unchained), який вийде на екрани в грудні 2012 року. Про це повідомляє Entertainment Weekly.

Режисер розповів, що номінант на "Оскар" і "Золотий глобус" Джон Хілл ("Людина, яка змінила все") зіграє в "Джанго звільненому" расиста. У фільмі, що розповідає про життя звільненого чорношкірого раба, буде сцена за участю банди, схожої на "Ку-Клус-клан". Члени банди влаштовують погоню за головним героєм Джанго (його грає Джеймі Фокс) і мисливцем за головами, який його визволив (Крістоф Вальц). Ця сцена, за словами режисера, почнеться як "дуже страшна", але потім стане однією з найбільш смішних, які коли-небудь знімав Тарантіно.

В "Джанго звільненому", розповів Тарантіно, буде одне значне відсилання до його попередніх робіт, проте він надасть шанувальникам можливість самим знайти його. Крім того, він розкрив, що головні герої фільму - предки Джона Шафта, вигаданого чорношкірого "Джеймса Бонда".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Сан-Дієго розпочався щорічний фестиваль коміксів

На "Комік-Коні" також був показаний восьмихвилинний ролик про "Джанго звільненого", що доповнює офіційний трейлер. У ролику були кадри з сцени, де герой Вальца вчить Джанго стріляти, а також розкривається роль Дона Джонсона ("Детектив Неш Бріджес", "Харлі Девідсон і ковбой Мальборо", "Мачете"). Він зіграє власника плантації на прізвисько "Великий татко".

До кінця зйомок "Джанго звільненого" залишився один тиждень. У фільмі, крім інших, зіграють Леонардо ді Капріо і Самюель Л. Джексон.

Як повідомляє Newsarama, Тарантіно також анонсував вихід коміксу за мотивами "Джанго звільненого". У коміксі від видавництва DC ("Бетмен", "Супермен") буде п'ять випусків.

"Комік-Кон" в Сан-Дієго 2012 року пройшов з 12 по 15 липня.

Зараз ви читаєте новину «Раб, расист і мисливець за головами - Тарантіно розповів про новий фільм». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі