четвер, 07 червня 2012 20:19

Новий фільм Тарантіно знімає про Дикий Захід
7

Світ побачив перший трейлер до нового фільму Тарантіно
Фото: Фото: kinokadr.ru
Одну з головних ролей в "Джанго звільненому" виконує Крістоф Вальц, який отримав "Оскар" за роль у попередному фільмі Тарантіно "Безславні виродки". Його новий герой - "мисливець за головами"
Ді Капріо зіграє жорстокого плантатора й авантюриста
Європейські "спагетті-вестерни", популярні в 60-і роки, були стилізацією під американські фільми про Дикий Захід, тому нову роботу Тарантіно можна вважати стилізацією в квадраті
Європейські "спагетті-вестерни", популярні в 60-і роки, були стилізацією під американські фільми про Дикий Захід, тому нову роботу Тарантіно можна вважати стилізацією в квадраті

Новий фільм Квентіна Тарантіно знімає в жанрі "спагетті-вестерну". Картина "Джанго звільнений" вийде на кіноекрани під Новий рік.

Європейські "спагетті-вестерни", популярні в 60-і роки, були стилізацією під американські фільми про Дикий Захід, тому нову роботу Тарантіно можна вважати стилізацією в квадраті.

Одну з головних ролей в "Джанго звільненому" виконує Крістоф Вальц, який отримав "Оскар" за роль у попередному фільмі Тарантіно "Безславні виродки". Його новий герой - "мисливець за головами" Кінг Шульц, німецький іммігрант, який заробляє на життя затриманням небезпечних злочинців, вирішуючи всі проблеми за допомогою пістолета. В один прекрасний день у Кінга з'являється компаньйон, звільнений їм раб на ім'я Джанго - сильний, спритний і дуже цілеспрямована.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фільм "Безславні виродки" став особистим рекордом Тарантіно

Звільненого раба грає Джеймі Фокс, володар "Оскара" за роль джазового музиканта Рея Чарльза в біографічному фільмі "Рей" (2004).

Джанго мріє розшукати свою дружину Брумхільду, давно продану колишнім господарем, і Кінг погоджується йому в цьому допомогти. Сліди приводять в маєток містера Кенді, багатого плантатора, відомого своєю жорстокістю (Леонардо ДіКапріо).

Цікаво, що Квентін Тарантіно запрошував ДіКапріо знятися в "Безславних виродках", але тоді у актора не знайшлося часу.

Компаньйони розраховують вирвати Брумхільду з лап мерзотника і якомога швидше покинути плантацію, але Кенді непомітно втягує їх в небезпечну гру, і тепер кожен виявляється перед вибором: пожертвувати собою заради іншого або зберегти власну шкуру.


Зараз ви читаєте новину «Новий фільм Тарантіно знімає про Дикий Захід». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі