Ексклюзиви
середа, 31 березня 2010 13:42

"ВІА Гра" відмовились співати з Меладзе (ФОТО)

"ВІА Гра" не буде більше співати з російським співаком Валерієм Меладзе.

Про це кореспонденту Gazeta.ua розповіли солістки гурту після виступу у палаці "Україна" на шоу "Зоряний гороскоп" від "95 кварталу".

"Ми вирушаємо у тур, присвячений 10-річчю групи, - зазначила учасниця "ВІА Гри" Надія Мейхер. - У турі співатимемо самі. Об"їздимо 17 місць".

На запитання про те, чи буде їх супроводжувати співак Валерій Меладзе, дуетом з яким вони співали пісні "Океан и три реки", "Притяженья больше нет", "Сто шагов назад", співачки сказали наступне: "Ні. Яке він має відношення до нас? Співатимемо самі і тільки свої пісні".

До Мейхер підходить ще одна солістка групи Альбіна Джанабаєва. Їй приписують роман з Валерієм Меладзе. Пара разом прилетіла у Київ з Москви. Поселилися в двомісному номері "Люкс" столичного готелю "Прем"єр палац".

"Не хочу про це говорити", - говорить Альбіна, поправляючи чорну сукню у зоні декольте.

У незаміжньої співачки є 6-річний син Костя. Подейкують, це позашлюбна дитина Валерія Меладзе, яку той назвав на честь свого старшого брата Костянтина.

"Мій син гарно себе почуває. Він не відчуває відсутності батька. З ним завжди спілкуються мій старший брат і тато", - зауважила співачка.

Торік влітку Валерій Меладзе розлучився з дружиною Іриною. У шлюбі з нею прожив 18 років. Має трьох доньок. В одному з інтерв"ю Меладзе зізнався, що має сина Костю, а у свідоцтві про його народження у графі "батько" стоїть прізвище Меладзе.

"Вибачте, у мене немає часу", - сказав співак, спускаючись зі сцени. Учасники 95-го кварталу подарували йому шматок торту. Несучи його на пластиковій тарілці, Валерій швидко пішов до гримерки на третьому поверсі палацу "Україна".

Зараз ви читаєте новину «"ВІА Гра" відмовились співати з Меладзе (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі