пʼятниця, 28 серпня 2009 17:47

Валерій Меладзе офіційно став холостяком

Валерій Меладзе офіційно став холостяком

28 серпня 44-річний Валерій Меладзе офіційно розлучився з дружиною Іриною, з якою він прожив в шлюбі 20 років.

Місяць тому на конкурсі "Нова хвиля" Меладзе офіційно оголосив, що розлучається. Конкретних причин, з яких він пішов з сім"ї, не називав, в заяві обмежився традиційним "не зійшлися характерами". В оточенні співака подейкують, що сім"ю Валерія розбила жінка.

Спочатку співакові приписували роман з "фабриканткою" Юлією Паршутою, з якою Валерій минулого року співав дуетом. Проте член колективу Меладзе розповів, що обраниця співака - Альбіна Джанабаєва, солістка групи "ВІА Гра". Меладзе і Джанабаєва офіційно підтверджувати цю інформацію не поспішають.

У Валерія і його дружини Ірини важкий період у стосунках почався ще 15 років тому, коли сім"я переїхала до Москви. Валерій займався кар"єрою, а Ірина весь час була одна в чужому для неї місті. Скажений ритм життя артиста негативно позначався на сімейному житті, і почалися конфлікти.

У шлюбі народилися три дочки - Інга, Соня та Аріна. Старша дочка Інга вчиться в Англії та вже наступного року поступатиме в інститут. Її майбутня професія не буде пов"язана з музикою. Середню дочку, Соню, Валерій вважає своїм другом та компаньйоном. На літні гастролі по півдню Росії він завжди бере її з собою.

У молодшої дочки Аріни є музичні здібності. Вона вчиться в музичній школі і вже виступає на публіці. Але артист не хотів би, щоб хтось з дочок пов"язав життя зі сценою. "Присвятити себе сцені і мати влаштоване особисте життя неможливо", - заявив Валерій Меладзе, повідомляє Дни.ру.

Зараз ви читаєте новину «Валерій Меладзе офіційно став холостяком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути