Ексклюзиви
четвер, 27 серпня 2009 09:23

Валерій Меладзе розповів дружині про роман з солісткою "ВІА Гри"?

Валерій Меладзе розповів дружині про роман з солісткою "ВІА Гри"?

Ось вже декілька місяців в російському бомонді обговорюють нестабільність в сім"ї відомого виконавця Валерія Меладзе. Подейкують, що співак вже довгий час живе в окремій зйомній квартирі, залишивши будинок дружині з трьома дітьми. Але до теперішнього часу це були лише плітки. А зараз 44-річний співак відкрито заявив про майбутнє розлучення.

Валерій Меладзе нещодавно розповів в інтерв"ю, що зараз в його сімейному житті, загальний стаж якого складає близько 20 років, настав переломний момент. Співак відкрито заявив пресі: "Ми з Іриною дійсно живемо окремо, але поки що офіційно не розлучились".

Раніше Меладзе відверто пояснив: головним ударом по сімейній ідилії став вечір, коли він розповів дружині про свої зради.

Російські таблоїди не змогли встояти перед спокусою провести невелике розслідування і з"ясувати ім"я розлучниці. За інформацією видання "Комсомольська правда", як це нерідко буває, причиною розпаду сім"ї став службовий роман співака.

У Валерія і його дружини Ірини важкий період у стосунках почався ще 15 років тому, коли сім"я переїхала до Москви. Валерій займався кар"єрою, а Ірина весь час була одна в чужому для неї місті. Скажений ритм життя артиста негативно позначався на сімейному житті і почалися конфлікти.

Останнім часом в бомонді шепотілися про те, що остаточно зруйнував сім"ю роман Валерія з "фабриканткою" Юлією Паршутою. Проте один з членів колективу Меладзе повідомив "КП", що обраниця співака - Альбіна Джанабаєва, солістка групи "ВІА Гра". Втім, ані Меладзе, ані Джанабаєва офіційно підтверджувати цю інформацію не поспішають.

Нагадаємо, в сексуальне поп-тріо Джанабаєва потрапила саме завдяки рекомендації Валерія. Свого часу вона два роки пропрацювала бек-вокалісткою у Меладзе. Подейкують, саме тоді у неї вже виробилася звичка носити чорні вбрання, повідомляє Kleo.ru.

Зараз ви читаєте новину «Валерій Меладзе розповів дружині про роман з солісткою "ВІА Гри"?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути