середа, 23 червня 2010 14:36

"Гаррі Поттер" зіграє німецького солдата в екранізації Ремарка

"Гаррі Поттер" зіграє німецького солдата в екранізації Ремарка

Британський актор Деніел Редкліфф, відомий по ролі чарівника Гаррі Поттера, зіграє головну роль у рімейку фільму "На західному фронті без змін".

Редкліфф виконає роль німецького солдата Пауля Боймера, який б'ється в Першій світовій війні. Боймер приходить на війну прагнучи захищати Німеччину. Поступово він розчаровується у війні, а до кінця стає переконаним пацифістом і гине.

Картина буде заснована на однойменному романі Еріха Марії Ремарка, опублікованому в 1929 році. Авторами сценарію і продюсерами картини стануть британці Іан Стокелл і Леслі Патерсон.

Зйомки фільму розпочнуться навесні 2012 року, а на екрани картина, за даними imdb вийде до кінця того ж року. До цього Редкліфф гратиме в бродвейському мюзиклі "Як досягти успіху в бізнесі, нічого не роблячи".

У 2007 році Редкліфф виконав одну з головних ролей у телефільмі "Мій хлопчик Джек", присвяченому Першій світовій війні. У цьому фільмі він зіграв сина письменника Редьярда Кіплінга - Джона, який пропав без вісті, воюючи у лавах британської армії.

Роман Ремарка "На західному фронті без змін" кілька разів ставав основою для фільмів. Найбільш відомою є перша картина 1930 року, яка отримала дві нагороди Американської кіноакадемії за кращий фільм і кращу режисерську роботу.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «"Гаррі Поттер" зіграє німецького солдата в екранізації Ремарка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі