середа, 29 серпня 2012 18:38

"Pussy Riot обрали не те місце для своїх виступів" - музиканти гурту Korn

Автор: Фото: sutki.net
 

Легендарна американська група Korn прибула до столиці України за день свого концерту і дала прес-конференцію в готелі Hyatt.

До журналістів вийшли два музиканти групи Korn - гітарист Джеймс Шаффер і барабанщик Рей Лузье. Дощова погода подіяла на зірок відповідним чином, і відразу після прильоту вони відсипалися в своїх номерах.

Оскільки всі зарубіжні музиканти, які приїжджали в СНД цього літа - RHCP, Мадонна та інші - неодмінно висловлювалися про Pussy Riot, питання це не оминуло й Korn. "Звичайно ж, потрібно мати право на свободу слова, - сказали вони. - Ми живемо в 2012-му році! Але, в цілому, Pussy Riot обрали не те місце для своїх виступів".

Korn виступлять у клубі СтереоПлаза, в той час як минулий їх концерт в Києві - у травні 2011-о - відбувся у Палаці Спорту. "Між величезним залом і нехай найбільшим, але все ж клубом, - кардинальна різниця, - розповідають Джеймс і Рей. - В клубі обстановка більш інтимна, зате у великих залах енергія завжди сконцентрована на найвищому рівні".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дівчата з Pussy Riot покинули Росію

Нинішній виступ нью-металістів - на підтримку їх десятої студійною роботи The Path of Totality (2011). "Кожен альбом - як зліпок певного етапу нашого життя, і посил - відповідний цьому періоду. Завжди намагаємося привнести в свою творчість щось нове, чимось здивувати шанувальників".

Київський концерт Korn відбудеться 29 серпня. Заплановано, що група вийде на сцену о 21.00. На розігріві виступлять українці ТОЛ. Заявлений раніше вихід Джейсі Льюїса не відбудеться з технічних причин.

Поки в залі йшла конференція, в білому пакеті за дверима з'явився загадковий подарунок - скульптурна композиція, що зображає музиканта групи Korn під час виступу.

Автор: Фото: sutki.net
 

Зараз ви читаєте новину «"Pussy Riot обрали не те місце для своїх виступів" - музиканти гурту Korn». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі