Ексклюзиви
четвер, 23 серпня 2012 14:53

Лені Кравітц не приїде до Києва через кіно

Лені Кравітц не приїде до Києва через кіно
Фото: bestin.ua

Американський співак Лені Кравіц відмінив концерт у Києві 23 вересня. Про це увечері він повідомив на своїй сторінці Facebook.

"Я ціле літо з нетерпінням очікував на приїзд до Києва, - пише музикант. - Дуже шкода, що концерт мусить бути відкладений. Зараз у Новому Орлеані я працюю над історичним фільмом "Дворецький". Графік зйомок був змінений, а я, згідно з контрактом, мушу закінчити роботу. Обіцяю, що буду у Києві наступного року".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ніно Катамадзе доведеться йти на компроміси на "Джаз Коктебелі"

Київські організатори обіцяють, що куплені квитки залишаться дійсними  на нову дату концерту. Виступ мав відбутися у рамках світового турне на підтримку свіжого альбому Кравіца "Чорна і Біла Америка". Він дев'ятий за рахунком і з'явився після трирічного творчого затишшя музиканта.

2008-го американець відіграв концерт у столичному "Палаці Спорту".

В історичні драмі режисера Лі Деніелса Кравіцу дісталася незначна роль. У кіно музикант розкрив себе нещодавно — 2009-го знявся теж у невеликій ролі для фільму "Скарб", який номінували на Оскар. Музикант каже, що із задоволенням розглядає будь-які пропозиції щодо зйомок. Стрічка "Дворецький" вийде на екрани 2013-го. Цього ж року запланований вихід іншого історичного фільму з Кравіцом "Сельма".

Зараз ви читаєте новину «Лені Кравітц не приїде до Києва через кіно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі