вівторок, 03 червня 2008 06:14

Всі чоловіки Ванесси Параді (ФОТО)
9

На острові Тайбі в штаті Джорджія 14 червня відбудеться церемонія одруження 35-річної Ванесси Параді і 45-річного Джоні Деппа. Ще рік тому вони навіть думати не хотіли про те, щоб одружитися. Але все помінялося відразу - до прийняття важливого рішення пару підштовхнула важка хвороба їх дев"ятирічної дочки Лілі-Роуз.
"Раніше ми думали, що необхідності узаконити наш союз немає, а зараз, після хвороби Лілі-Роуз, вирішили - хоч ми і любимо один одного, але все таки не варто нехтувати формальностями і гнівити Бога" - цитує пару журнал Sim. Справа йде до весілля. Але раніше Ванесса зустрічалася з чоловіками старшими за себе разів в два, або навіть три.

Першим чоловіком, який вплинув на долю Ванесси став знаменитий композитор Франк Лангольф. 3 травня 1980 року 7-річна Ванесса Параді дебютувала в телевізійному конкурсі юних талантів L"eгcole des fans з піснею Emilie Jolie. Цей конкурс влаштував її дядько - продюсер Дідьє Пен.


Дівчинку помітив знаменитий композитор Франк Лангольф: "Якщо написати для неї декілька легковажних пісень, одягнути відверто, то чоловіки голову втратять!"

Літом 1986 року 14-річна Ванесса виконала його пісню Joe le taxi і прославилася на всю Європу. На музичному фестивалі в Каннах дівчинка вийшла на сцену за "Золотим диском" в зухвалій міні-спідниці і була обсвистана публікою.

Половина Франції аплодувала зухвалій школярці, а інша частина країни обурювалася. На стінах будинку Ванесси з"явилися написи: "розпусниця" і "маленька погань". Тоді вона гірко плакала, а зараз говорить: "Я цього не заслужила. Не можна до такого ступеня ненавидіти 14-річну дівчинку тільки за те, що вона заспівала пісню!".


У 16 років Ванесса кинула виклик суспільству, що так її не злюбило, втікши до 26-річного співака, плейбоя і скандаліста Флорана Пан"ї. Дівчина публічно заявила, що йде з рідної домівки і починає вести самостійне життя. Вона відразу поставила Флорана перед фактом, що заміж за нього не збирається і взагалі виступає за вільну любов. Зовсім скоро їй підвернувся цікавіший варіант, яким Ванесса не забула скористатися.

Коротка інтрижка з кінопродюсером Аленом Сардом - і Параді дістається роль у фільмі "Біле весілля". За першу кінороботу вона отримала премію "Сезар" як краща починаюча актриса і приз Ромі Шнайдер ("найперспективніший дебют"). А кинутий і нещасний Флоран Пан"ї написав зворушливу пісню "Убий мене" ( Tue-moi ).


3 березня 1990 року на премії "Сезар" Ванесса виконала пісню Сержа Генсбура La javanaise. 62-річний співак в цей час знаходився в залі і був такий вражений талантом Ванесси, що вирішив написати для неї декілька нових пісень. Параді нагадувала Серджу Бріджит Бардо, з якою у нього колись був роман. Він не приховував своєї любові, давши їй прізвисько Лоліта-школярка, а ось Параді все заперечувала, стверджуючи, що хоч вони і проводять разом багато часу, але зв"язує їх виключно дружба і спільна робота. Публіка їм не вірила.

У 1990 році за участю Генсбура вийшов другий альбом Ванесси Variations sur le meme t"aime ("Варіації на ту ж тему "Я тебе люблю". - sim), який мав величезний успіх. Параді була названа кращою французькою співачкою року.

Невідомо, як би далі розвивалися відношення старіючого ловеласа і юної німфетки, але 2 березня 1991 року Генсбур помер від серцевого нападу. Ванесса до цих пір тужить за ним: "Я молюся за нього".


Ванесса познайомилася з Лені Кравіцем в травні 1991 року, коли друзі запросили її на його виступ. Після концерту вона забігла в гримерку до співака, і він залишив їй свій телефон. Ванесса подзвонила через два тижні. "Я була майже упевнена, що він мене не пригадає, - розповідає Параді. - Але ледве він почув мій голос, як відразу ж вигукнув: "Ванесса! У тебе проблеми? Звичайно, приїжджай, я буду дуже радий".

Півроку дівчина прожила в Нью-Йорку. Далеко від болючої уваги французької преси вона вперше за довгий час насолоджувалася життям. Услід за Генсбуром Кравітц написав і спродюсував для неї альбом Vanessa Paradis, який вийшов в 1992 році.

Всіх навколо Параді знову запевняла в тому, що їх зв"язують чисто дружні і професійні взаємини: "Ми обоє любимо Леннона, Хендрікса, Боба Марлі і епоху хіппі". Але в останній пісні нового альбому вона відкрито зізналася в коханні до темношкірого музиканта. Ось тільки французька критика нове творіння Параді і Кравітца не оцінила.


І тоді честолюбна Ванесса захопилася кліпмейкером Жюльеном Роше, який допоміг їй отримати запрошення від Chanel: за зйомки в рекламі парфумів Coco Параді отримала $300 000.

До речі, саме в студії Кравітца Ванесса одного разу побачила Джоні Деппа: "Джоні мене уразив! З тих пір думки про нього вже ніколи мене не покидали".

Це була любов з першого погляду! Літом 1998 року до Парижа приїхала знімальна група фільму "Дев"ята брама". Після зйомок Депп, який виконував головну роль, зайшов в ресторан, і його увагу привернула гола жіноча спина незнайомки у вульгарній сукні. Вона обернулася і запитала: "Ти мене пам"ятаєш?".


Це була Ванесса. Того ж дня вони провели ніч в одному номері, а через три місяці почали жити разом.

Депп навіть не заїкався про шлюб: "Я ніколи ні на кому не одружуюся - це мій принцип. Мені осоружна сама думка опинитися в лещатах жінки, стати її ручним звіром". Ванесса не наполягала. Лише після десяти років спільного життя пара, нарешті, зібралася поєднатися законним шлюбом.

Відносини і без того були міцними, але хвороба дочки згуртувала Джоні і Ванессу ще сильніше. Обидва відчули необхідність оформити шлюб офіційно.

Ну останній чоловік Ванесси Параді - це її син Джек Депп. Через три роки після появи на світ дочки Лілі-Роуз Мелоді 9 квітня 2002 року Ванесса народила сина, якого назвали Джек Джон Крістофер.

Говорять, хлопчика нарекли так на честь американського письменника Джека Керуака. За іншою версією, Джоні дав синові ім"я свого улюбленого героя Джека Воробья з "Піратів Карибського моря". А ось журнал Spiegel з посиланням на британську газету The Star стверджує, що Депп назвав сина на честь лондонського маніяка Джека-різника. Нібито після зйомок в тріллері "З пекла" актор довго знаходився під враженням від образу серійного вбивці, якого розшукував його герой-детектив. ТОРnews.

Зараз ви читаєте новину «Всі чоловіки Ванесси Параді (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути