четвер, 23 серпня 2012 12:54

Uлія Лорд виступатиме з новим складом групи

Uлія Лорд виступатиме з новим складом групи
Фото: ulialord.com

Культовий персонаж української інді-сцени Uлія Лорd – співачка і автор пісень, відома завдяки участі у фестивалі "Червона Рута'97", та своїм відеокліпам "Танець Душ", "Фото/Брудна як Ангел", "Дух Молоді" (кавер на пісню "Smells Like Teen Spirit" Nirvana) – презентує нову концертну програму та готує до випуску студійний альбом з новими піснями.

Концерт-презентацiя вiдбудеться 25 серпня в столичному Underground Music Hall.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Бандерштаті діяло дитяче містечко

В програмі прозвучить більше 20-ти пісень, які охоплюють весь період творчості спiвачки починаючи з 1997 року. Це - пісні, які стали хітами на радіо і телебаченні, пісні, які здобули популярність у всемережжі, а також нові пісні, які провіщають вихід нової платiвки.

Потужний гітарний саунд, сучасне електро створюють незабутню атмосферу на концертах Uлії Лорd. З новим складом групи співачка обіцяє подарувати свій фірмовий драйв і глибину емоцій.

Нещодавно спiвачка також презентувала новий відеоклiп на пісню "8 секунд", режисером якого виступив Віктор Скуратовський, учасник гурту "Друга Рiка".

Зараз ви читаєте новину «Uлія Лорд виступатиме з новим складом групи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі