четвер, 06 жовтня 2011 15:38

Продюсери "Сімпсонів" урізали собі зарплати заради порятунку серіалу

Продюсери "Сімпсонів" урізали собі зарплати заради порятунку серіалу

Виконавчі продюсери "Сімпсонів" погодилися отримувати урізані зарплати, щоб врятувати серіал від закриття, повідомляє Variety.

Про таке рішення оголосили Ел Джин, Джон Фрінк, Джеймс Брукс, Метт Селман і Сем Саймон. Про свою готовність отримувати знижену зарплату заявив і Метт Грейнінг, творець "Сімпсонів", який в даний час також є продюсером серіалу.

"Сімпсони" опинилися під загрозою закриття після того, як студія 20th Century Fox зажадала знизити на 45 відсотків зарплати шести акторів, які озвучують основних персонажів серіалу. Зараз кожен з них заробляє близько восьми мільйонів доларів за один сезон "Сімпсонів".

"Сімпсони" - найдовший мультсеріал в США. Перший епізод першого сезону вийшов в ефір 17 грудня 1989 року. З 25 вересня 2011 канал Fox показує серії 23-го сезону, який може стати заключним, якщо фінансові питання не будуть вирішені найближчим часом.

Зараз ви читаєте новину «Продюсери "Сімпсонів" урізали собі зарплати заради порятунку серіалу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі