понеділок, 08 грудня 2008 15:27

Сімпсонів визнали порнографією (ФОТО)

 
У Австралії суддя визнав дитячою порнографією ролик, в якому герої мультиплікаційного телесеріалу "Сімпсони" займаються сексом.

Житель Сіднея засуджений за те, що проглядав на своєму комп"ютері анімаційні ролики, в яких герої мультсеріала "Сімпсони" займалися сексом.

Суддя Майкл Адамс заявив, що анімаційне зображення статевого акту за участю героїв популярного мультфільму теж може вважатися дитячою порнографією, а намальовані персонажі можуть зображати цілком реальних людей, передає "Бі-Бі-Сі".

За словами судді, закон про дитячу порнографію покликаний зупинити сексуальну експлуатацію і наругу над дітьми і усікати розповсюдження зображень за участю неповнолітніх.

У випадку ж з "Сімпсонами", як мовиться в ухвалі судді, мультиплікаційні картинки можуть "розпалити потребу у фізичній дії, що включає насильство над дітьми".

Любитель мультиків, засуджений за дитячу порнографію, уникнув тюремного ув"знення, але був засуджений до штрафу в 2 тис. доларів.

Захист продовжує наполягати на тому, що сімейство Сімпсонів з мультсеріала явно не можна прийняти за людей. Адвокати засудженого планують оскаржити рішення суду.

Зараз ви читаєте новину «Сімпсонів визнали порнографією (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути