субота, 05 травня 2012 13:44

Продюсер Денис Тулін поскаржився на непопулярність українських акторів

Продюсер Денис Тулін поскаржився на непопулярність українських акторів
Денис Тулін Фото: mediananny.com

Продюсер української кінокомпанії "Wise vision" Денис Тулін розповів кореспонденту Gazeta.ua, чому у новому фільмі "Полярний рейс" у головних ролях грають російські актори.

"Народ завжди западає на якихось зірок і відомих людей. На жаль, в Україні ми не можемо похвалитися впізнаваними акторами. Є таке поняття як медіавпізнаваність. Безумовно, ми можемо похвалитися талановитими, перспективними та чудовими акторами, на які ми ходимо до театру. Але, на жаль, коли ми говоримо про кіно й телебаченні їх впізнаваність не велика", - розповів продюсер стрічки.

Новорічну комедію "Полярний рейс" знімали у Києві, Ніжині та Чернігові.

"У Ніжині ми знімали на аеродромі. Там є літаки того типу, на яких літає наш головний герой. Крім того, Ніжин був обраний, тому що він трохи північніше Києва, а ми знімали у березні. У нас трохи обмежений бюджет і тому ми не могли поїхати до Росії, де було ще холодно. У Чернігові знімали, бо там багато чудових вулиць і гарний залізничний вокзал. Загалом, ми не хотіли, щоб наш головний герой їхав до столиці, він мав їхати до родини", - зазначив продюсер фільму.

Нагадаємо, у головних ролях стрічки "Полярний рейс" грають російські актори - Єгор Бероєв і Юлія Снигирь. Також у фільмі знімаються Дмитро Нагієв і Анна Семенович. Українські актори знімаються у другорядних ролях. Прокат картини планують під Новий 2013 рік у всіх країнах СНГ. Бюджет фільму складає 2 мільйони доларів.

Зараз ви читаєте новину «Продюсер Денис Тулін поскаржився на непопулярність українських акторів ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі