неділя, 22 квітня 2012 18:50

Дмитру Нагієву будинок по сусідству з Путіним обійшовся у $1,5 млн

Дмитру Нагієву будинок по сусідству з Путіним обійшовся у $1,5 млн

Будинок у елітному котеджному селищі в Підмосков'ї, який не так давно придбав собі російський шоумен Дмитро Нагієв, обійшовся йому у $1,5 млн. Сусіди актора – Володимир Путін і патріарх Кирило. Про це телеведучий розповів кореспонденту Gazeta.ua під час зйомок новорічної комедії "Полярний рейс" в м.Бортничі.

"Не так давно придбав нерухомість у одному з кращих, якщо не найкращому, заміському містечку в Підмосков'ї . Це селище два роки мало звання "краще містечко Європи", - розповів актор.

Популярність актора допомогла йому придбати житло зі знижкою. Загальна площа ділянки 12 соток.

"Коли купував, зі мною стався абсолютно казусний випадок. Один із власників цього селища виявився великим шанувальником прапорщика Задова (гумористичний серіал "Обережно, Задов!" – ред.). Так він мені зробив таку знижку на цей котедж. Дозволив розрахуватися з ним протягом десяти років", - додав Нагієв.

Крім того, у ведучого залишилась квартира у центрі Москви.

"У Москві у мене є квартира, куплена на гроші за програму "Вікна". Але я втомився жити у центрі та вирішив перебратися на природу. Придбав будинок, щоб нікому не заздрити. Зупинив вибір на найближчому в Підмосков'ї, оскільки я часто зайнятий на зйомках", - розповів він.

За інформацією ЗМІ, на територію селища просто так не проїхати. Її охороняють люди зі автоматами. Крім того, у селищі побудували дві вертолітні площадки: для патріарха та Володимира Путіна.

Зараз ви читаєте новину «Дмитру Нагієву будинок по сусідству з Путіним обійшовся у $1,5 млн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути