Ексклюзиви
четвер, 10 січня 2013 13:15

Про супергероя да Вінчі, Ганнібала та сексуальну Керрі - нові серіальні екранізації 2013-го року
5

Демони да Вінчі
Фото: Фото: starz.com
Щоденники Керрі
Послідовники
Не нашкодь
Ганнібал

У найближчі кілька місяців серед нових серіалів буде чимало "літературних" екранізацій. Зокрема, вийдуть нові серії про Ганнібала Лектера та осучаснена версія Доктора Джекіла та містера Хайда. Не обійшлося і без романів Кендіс Бушнелл, відомої по книгам "Секс у великому місті".

Gazeta.ua підібрала п'ять помітних серіалів у новому сезоні.

Демони да Вінчі (Da Vinci's Demons)

Сценарист нового серіалу про Леонардо да Вінчі - Девід Гойєр. Раніше він працював над кінотрилогією Крістофера Нолана про Темного лицаря, тому Леонардо у нього вийшов багато в чому схожий на супергероя з коміксів.

"Він же взагалі такий супергероїчний. Кажуть, що після Христа, це найбільш впізнаваний у світі образ, - сказав Гойер в інтерв'ю Entertainment Weekly. - Мій підхід до створення персонажа не сильно відрізняється від того, що я робив з Бетменом або Суперменом. У нього було яскраве життя".

Автори визначають жанр серіалу як щось середнє між пригодами Індіани Джонсона та Шерлока Холмса. "Демони да Вінчі" стартують 12 квітня на телеканалі Starz. Головну роль виконав англієць Том Райлі. Флоренцію епохи Відродження знімали переважно в Уельсі. Всього перший сезон налічує вісім серій.

Щоденники Керрі (The Carrie Diaries)

Це екранізація ще однієї книжки Кендіс Бушнелл. Приквел знаменитого "Сексу у великому місті". Новий серіал про молодість Керрі Бредшоу з Анною-Софією Робб в головній ролі. Раніше 19-річна акторка зіграла в "Чарлі та шоколадна фабрика" та "Міст в Терабітію".

Дія в "Щоденниках Керрі" відбувається в 1984 році, коли майбутня журналістка ще вчиться в школі, але, як і в "Сексі у великому місті", носить підбори, дорогий одяг, підкорює чоловіків та любить розмірковувати про життя. Перша серія вийде 14 січня.

Послідовники (The Following)

Це психологічний трилер від Кевіна Вільямсона, автора серіалів "Щоденники вампіра" і "Бухта Доусона". Серійний вбивця Керролл виходить на волю після восьми років ув'язнення. Детектива Харді (якого зіграв Девід Бейкон) викликають для консультації, адже 2004-го року саме він посадив у в'язницю професора літератури Керролла. Поки Керролл перебував за ґратами, то створив спеціальну мережу серійних вбивць.

Кевін Вільямсон обіцяє, що це буде новий серіал у жанрі хоррор. Адже до цього він створив "Крик" та "Я знаю, що ви робили минулого літа". До того ж серійний вбивця Керролл одержимий творчістю Едгара По і його містичними детективними історіями. Пілотна серія вийде 21 січня на каналі FOX.

Не нашкодь (Do No Harm)

Нова медична драма. Тема "лікарів" все ще на піку популярності. Цього разу це сучасна версія історії Доктора Джекіла та містера Хайда. Головний герой - доктор, видатний нейрохірург, який має все - кар'єру, впевненість у собі та особливий шарм. І на додачу страшну таємницю. Одного разу, ранком, він прокидається у номері готелю серед напів голих жінок, яких він ніколи не бачив. Він не розуміє як тут опинився. Щоночі в одну й ту ж годину Джейсон перетворюється на іншу людину - схильну до насильства і розпусти...

Головну роль зіграв Стівен Паскуале. Першу серію покажуть 31 січня.

Ганнібал (Hannibal)

Уперше з класичних романів Томаса Харріса про серійного вбивцю Ганнібала Лектера зроблять телевізійний серіал.

Колишнього агента ФБР Вілла Грехема (якого зіграв Хью Денсі) через деякий час знову викликають на службу. Для того щоб впіймати серійного вбивцю за прізвиськом Minnesota Shrike. За допомогою він звертається до доктора Лектера, одного з провідних психіатричних умів у країні. Разом вони складають "блискучу пару", от тільки Грехемм нічого не підозрює про справжню сутність Лектера...

Ганнібала на екрані втілював Мед Міккельсон. Міні трейлер нового телесеріалу "Ганнібал". Перша серія, яка попередньо запланована на літо цього року буде називатися "Аперитив".

Зараз ви читаєте новину «Про супергероя да Вінчі, Ганнібала та сексуальну Керрі - нові серіальні екранізації 2013-го року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі