понеділок, 19 жовтня 2020 19:06

Про що буде продовження серіалу "Декстер"

Про що буде продовження серіалу "Декстер"
Новий сезон хочуть почати з нуля. Фото: ТСН

Серіал про маніяка "Декстер" повернеться на екрани.

Шоуранер Клайд Філліпс повідомив, що новий сезон шоу буде відрізнятися від того, що фанати бачили в минулому, передає THR.

Роль головного героя буде виконувати Майкл Хол. Він інсценував власну смерть і оселився в глушині.

"Ми дійсно починаємо з нуля. Ми хочемо, щоб це не був дев'ятий сезон "Декстера". До того часу, як він вийде в ефір, пройде майже десять років, і шоу буде відображати цей час. Що стосується фіналу шоу, він не матиме нічого спільного з вихідним фіналом. Це прекрасна можливість написати другий фінал", - розповів Філліпс.

Клайд визнав, що він сам був незадоволений фіналом, який вийшов в ефір у вересні 2013 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Виконавець ролі Декстера одружився втретє

"Це можливість виправити його, але ми це робимо не для цього. Ми нічого не скасовуємо. Ми не збираємося зраджувати публіку і говорити: "Ой, це був сон". Те, що сталося в перші вісім років, сталося в перші вісім років", - додав шоураннер.

Телеканал Showtime оголосив про замовлення 10 епізодів нового сезону детективної драми "Декстер" (Dexter), що завершилася в 2013 році. Події серіалу розповідають про Декстера Моргана, серійного вбивцю, що працює судовим експертом у поліції Майамі.

Зараз ви читаєте новину «Про що буде продовження серіалу "Декстер"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі