пʼятниця, 06 грудня 2013 10:50

Про Євромайдан уже знімають документальні фільми

Про Євромайдан уже знімають документальні фільми
Фото: facebook.com

"Вавилон'13" - так назвали свій документальний проект українські режисери. Відео, яке знімають протягом останніх двох тижнів, - викладають на своїй офіційній сторінці в соціальній мережі, а також на You Tube.

Таким чином фіксують події українського громадського протесту. Знімає українська кіноспільнота Майдан, Хрещатик, у будинку міської адміністрації, під Адміністрацією президента та Кабміном. Ролики можна подивитися у вільному доступі в мережі. Серед них є кількахвилинне життя Київської мерії, яка стала притулком для людей, що протестують в Києві.

Або ж відео, на якому на Майдані Аділь з Криму готує щодня 100 кілограм плову.

"Вавилон'13" – це територія документального кіна. Територія фіксації подій українського громадянського протесту", - йдеться у звернені авторів документального проекту. - "Тут ми будемо викладати своє відео, титрувати його англійською мовою, щоб не тільки українці, а й світова спільнота змогла побачити і дати оцінку тому, що відбувається зараз на вулицях нашої столиці й по всій країні".

Зараз ви читаєте новину «Про Євромайдан уже знімають документальні фільми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі