Ексклюзиви
вівторок, 29 травня 2018 21:46

"Прикрась прощальний ранок квітами надії": виходить у прокат аніме про вічне кохання

"Прикрась прощальний ранок квітами надії": виходить у прокат аніме про вічне кохання
Безсмертна красуня Макія закохалася в звичайного хлопця Еріала. Фото - KinoFilms.ua

1-3 червня у київському кінотеатрі "Україна" відбудеться показ повнометражного японського мультфільму "Прикрась прощальний ранок квітами надії" режисерки Марі Окади. Вона одна із найзнаменитіших сценаристок в аніме-індустрії. Фільм "Прикрась прощальний ранок квітами надії" став її режисерським дебютом. Прокат в Україні організовує компанія "Своє кіно".

За сюжетом, красуня Макія - з роду безсмертних. Упродовж віків багато армій намагалися захопити її народ, щоб заволодіти секретом вічного життя. Коли її місто зруйнували, Макія переховувалася в лісі. Зустріла там хлопчика Еріала, який втратив батьків, і почала про нього піклуватися. Через роки, коли хлопець підріс, у них виникають почуття один до одного. Макія розуміє, що Еріал - проста людина - смертний. Герої намагається побудувати стосунки, знаючи, що приречені на втрату.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Аніме призвело до емансипаціїї чоловіків" - за що люблять японські мультфільми

"Прикрась прощальний ранок квітами надії" це зворушлива історія зустрічей і розлук у дивовижно красивому фентезійному світі, - розповідає піар-менеджер компанії "Своє кіно" Валерія Котляренко. - У ньому нема традиційних для аніме войнушок, мечів. Багато глибоких переживань. Драматичне кохання відображає любовну історію самої авторки. Коли дивлюсь трейлер – здається, що це анімована лірична поезія".

Прем'єра картини в Японії відбулась 24 лютого 2018-го.

24 травня в кінотеатрах стартувала прем'єра анімаційного фільму "Зачарований принц". Головного героя, принца-красеня Філіпа, озвучив найкрасивіший чоловік України за версією читачів журналу "Viva!" Олег Винник.

Зараз ви читаєте новину «"Прикрась прощальний ранок квітами надії": виходить у прокат аніме про вічне кохання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі