четвер, 07 вересня 2017 14:20

Прах Тупака Шакура його друзі викурили разом з марихуаною

Прах Тупака Шакура його друзі викурили разом з марихуаною
Тупак Шакур. Фото: Вікіпедія

7 вересня 1996 року репер Тупак Шакур був смертельно поранений - BMW з Шуг Найтом за кермом і Тупаком на передньому пасажирському сидінні був обстріляний невідомими на перехресті в Лас-Вегасі. У тіло 25-річного Тупака Шакура всадили чотири кулі. Шість днів лікарі боролися за його життя, але на сьомий день Тупак помер.

Тупак Амару Шакур – легендарний американський реп-співак, поет і актор. Занесений до "Книги рекордів Гіннеса" як найуспішніший хіп-хоп виконавець, чиї альбоми розходилися мільйонними тиражами. Тупак увійшов до переліку "Ста безсмертних музикантів" за версію видання "Rolling Stone".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: P. Diddy звинуватили у вбивстві репера Тупака Шакура

Тупак народився у Гарлемі – чорному гетто.У 17 років кидає школу і сім'ю, іде з дому. В 1990 році проходить прослуховування в групу Digital Underground, у складі якої танцює і трохи співає. У 1991 році Тупака підписують на звукозаписуючий лейбл Interscope, виходить його перший сольний альбом "2Pacalypse Now" . Тупак Шакур увійшов в історію як перша людина, яка видала альбом, перебуваючи у в'язниці. Там він відсидів кілька років за зґвалтування. Платівка "Я проти всього світу" згодом стане мультиплатиновою. У в'язниці Тупак багато читає, робить велику частину своїх татуювань і розмірковує про стрілянину в листопаді 1993 року.

У серпні 1996 Тупак часто говорить про передчуття швидкої смерті та багато часу проводить, записуючи нові пісні. 7 вересня 1996 року в Лас-Вегасі, після бою Майка Тайсона з Брюсом Селдоном, Тупак і Найт б'ють людину на ім'я Орландо Андерсон. Дорогою в нічний клуб машину Найта, в якій їхав і Тупак, розстрілюють. Найт отримує подряпину, з 13 куль 4 потрапляють в Тупака. Після 6 днів критичного стану, Тупак Шакур помирає. На момент загибелі йому було 25 років. Після смерті, згідно із заповітом співака, його тіло було кремовано, та потім викурено його друзями разом з марихуаною. Його посмертний альбом вийшов через сім місяців.

Зараз ви читаєте новину «Прах Тупака Шакура його друзі викурили разом з марихуаною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі