четвер, 24 травня 2018 18:36

"Позивний Бандерас": показали перші кадри українського воєнного детектива

"Позивний Бандерас": показали перші кадри українського воєнного детектива
Дніпровський актор Олег Шульга зіграв розвідника із позивним Бандерас. Фото - Facebook

Показали тизер воєнного детектива Зази Буадзе "Позивний Бандерас". Картина вийде в прокат 11 жовтня 2018-го.

За сюжетом, восени 2014 року в зоні АТО група розвідників на чолі з досвідченим капітаном Антоном Саєнком - позивний "Бандерас" - намагається запобігти диверсії. Хочуть знешкодити російського підривника Ходока. Події відбуваються біля рідного села Бандераса, яке він залишив багато років тому. Місцеві вважають його зрадником. Герою доводиться заново налагоджувати стосунки з односельцями. Переосмислює почуття до колишньої коханої жінки, найкращого друга.

Головну роль грає актор дніпровського театру "Віримо" 39-річний Олег Шульга. У зйомках були задіяні учасники АТО.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірка фільму "DZIDZIO Контрабас" зіграє в новій комедії про дітей

"Ідея фільму в тому, що ніколи не можна відмовлятися від того, без чого ти - не ти, - каже режисер Заза Буадзе, 54 роки. - Це стосується всього: любові, дружби, і навіть невеличкого шматочка твоєї Батьківщини. Якщо ти відмовишся від цього - поступово втратиш усе. А ворогу тільки того й треба".

Бюджет картини - 39,2 млн грн.

У мережі з'явився офіційний трейлер українського фантастичного фільму "Бобот та енергія всесвіту" режисера Максима Ксьонди.

Стрічка розповідає про 12-річного Вадика. Хлопчик - патологічний брехун і фантазер. Весь час розповідає про свої вигадані подвиги. Та одного разу він опиняється в центрі протистояння двох позаземних сил.

Зараз ви читаєте новину «"Позивний Бандерас": показали перші кадри українського воєнного детектива». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі