четвер, 05 квітня 2018 13:35

"Будь ласка, у салати не ховайте бекон" - гурт Helloween назвав побутовий райдер концерту в Києві

"Будь ласка, у салати не ховайте бекон" - гурт Helloween назвав побутовий райдер концерту в Києві
Учасники німецького гурту Helloween розповіли, що хочуть їсти на обід. Фото: kvartal-concert.com

9 квітня в київському Палаці спорту виступить німецький павер-метал-гурт Helloween. Концерт відбудеться в рамках світового турне Pumpkins United. Вперше за багато десятиліть на одній сцені зберуться теперішні та колишні учасники Helloween: вокалісти Енді Деріс і Міхаель Кіске, гітаристи Кай Гансен, Міхаель Вайкат і Саша Герстнер, басист Маркус Гросскопф і ударник Дані Льобле.

Сенсаційне шоу вже побачили меломани Північної та Південної Америки, Азії, Великої Британії, Швеції, Італії, Франції, Польщі, Румунії та інших європейських країн.
До столиці України привезли 30 тонн світла й звукової техніки.

На сцені Палацу спорту збудують подіум у вигляді піраміди. Оператори будуть знімати концерт і транслювати його на екрани. Під час шоу Helloween використають багато спеціальних фішок і секретів, які до концерту не розголошуються. Монтуватимуть сценічне обладнання більше доби.

Також стали відомі фрагменти побутового райдеру Helloween. Команда приїде у складі 18 чоловік. Музиканти дуже чутливі до руху повітря, тому за 10 хвилин до початку шоу просять відключити кондиціонери. Група просить надати на концерт 25 середніх рушників темних нейтральних кольорів. Без смужок або орнаментів.

Що стосується їжі, то дехто з команди не переносить гриби, є вегетаріанці. Директор колективу наполягає на тому, щоб страви готували відповідно до цих уподобань. Але уточнює, що меню не повинно обмежуватися салатом і картоплею фрі.

"Будь ласка, не ховайте бекон у салати, вегетаріанці знайдуть м'ясо", – попереджає менеджер групи.

У гримерках мають бути вода, кола, апельсиновий сік, чай і знежирене молоко. Із солодощів: булочки з маслом, тортики, печиво, йогурти і шоколад. На обід чекають салати, гамбургери, курячі крильця або суп. Все повинно подаватися виключно на порцеляні, ніякого пластику.

Із сигарет мають бути Marlboro, обов'язково червоні. З міцних напоїв – дві пляшки віскі Jack Daniel's і пляшка джину Bombay Sapphire. Крім цього, ще дві пляшки хорошого червоного вина – Barolo або Amarone della Valpolicella – і лід. А ось після концерту музиканти просять ящик пива у пляшках німецького виробництва, американського не повинно бути навіть близько.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві виступлять три вокалісти легендарного гурту

7 концертів в рамках туру Pumpkins United дав гурт Helloween у Японії. Гастролювали в цій країні 16-27 березня. Найбільше композицій прозвучали з найуспішнішого альбому групи Keeper Of The Seven Keys Part 2. Платівка з вокалом 20-річного Міхаеля Кіске вийшла 1988-го .
За свою кар'єру Helloween випустили 15 студійних і 3 "живих" альбоми. Продали більш ніж 8 млн. дисків, заробили 14 золотих і 6 платинових нагород.

Зараз ви читаєте новину «"Будь ласка, у салати не ховайте бекон" - гурт Helloween назвав побутовий райдер концерту в Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі