понеділок, 19 листопада 2012 14:17

Помер Сергій Дроздов - виконавець пісні "Там где клен шумит"

Помер Сергій Дроздов - виконавець пісні "Там где клен шумит"
Фото: vesti.ru

18 листопада пішов з життя Сергій Дроздов - легендарний музикант гурту "Синій птах". Саме він виконував такі хіти, як "Клён", "Мамина пластинка", "Я иду тебе навстречу", "На перепутье", "Так вот какая ты" і багато інших.

Останнім часом музикант, якому було 57 років, тяжко хворів. Як повідомив виданню джерело, який знав особисто Сергія Дроздова, він страждав на онкологічне захворювання - рак легенів. Нещодавно музикант пройшов курс хіміотерапії, і друзі сподівалися, що він піде на поправку.

Сергій Дроздов народився 28 січня 1955 року. З 1974 року був солістом і бас-гітаристом ВІА "Синій птах". У 1999 році, після декількох років творчої перерви і сольних виступів учасників, Дроздов спробував відтворити легендарний колектив при "Руській Філармонії - Самара", але та спроба була не зовсім вдалою. У 2002 році він набрав новий склад ВІА, який став називатися "Синій птах Сергія Дроздова" і почав успішно гастролювати. В студії тоді були перезаписані кращі пісні з репертуару ВІА "Синій птах" в їх класичному виконанні.

"Людина з широкою душею і великим серцем. Його неповторний голос буде звучати в наших серцях. Висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким великого народного співака і музиканта", - пишуть колеги Сергія Дроздова і згадують один з безумовних хітів в його виконанні - пісню "Там, где клён шумит".

Зараз ви читаєте новину «Помер Сергій Дроздов - виконавець пісні "Там где клен шумит"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

36

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі