вівторок, 03 жовтня 2017 01:13

Помер легендарний рок-музикант

Помер легендарний рок-музикант
Американський рок-музикант Том Петті минулого тижня завершив свій концертний тур.

Американський рок-музикант Том Петті помер у віці 66 років.

Про це повідомляє CBS News.

Непритомного музиканта виявили в його будинку в Малібу в ніч на понеділок. Його госпіталізували у лікарню Санта-Моніки. Лікарі зафіксували зупинку дихання та серця і підключили співака до системи життєзабезпечення

Пізніше констатували, що його мозок не подає ознак активності. Лікарі повідомили, що Петті помер від серцевого нападу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У США помер легендарний співак

Том Петті став популярним у 1970-х роках в складі своєї групи Tom Petty and the Heartbreakers завдяки таким хітам, як American Girl, Stop Draggin 'My Heart Around, Breakdown, Listen to Her Heart і багатьом іншим. У 2002 році група потрапила в зал слави рок-н-ролу.

Том Петті також був успішним в соло кар'єрі. У 1989 році з'явився його альбом Full Moon Fever, головний хіт якого - Free Fallin '- дістався до 7 місця в хіт-параді Billboard Hot 100. Всього в його дискографії - 3 сольні альбоми і 13 в складі групи.

Музикант взяв участь у творчості групи The Traveling Wilburys, яку назвали супергрупою за зоряний склад. У ній брали участь, крім Тома Петті, Джордж Харрісон, Боб Ділан, Рой Орбісон і Джефф Лінн.

Минулого тижня завершився концертний тур Петті, присвячений 40-річчю групи Heartbreakers.

Зараз ви читаєте новину «Помер легендарний рок-музикант». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі