Ексклюзиви
вівторок, 01 серпня 2017 08:33

Помер актор і драматург Сем Шепард

Помер актор і драматург Сем Шепард
У США у віці 73 років помер актор і драматург, лауреат Пулітцерівскої премії і номінант на премію "Оскар" Семюель Шепард. Фото: AP Photo

У США у віці 73 років помер актор і драматург, лауреат Пулітцерівскої премії і номінант на премію "Оскар" Семюель Шепард.

Про це​ повідомляє Associated Press з посиланням на представника сім'ї.

Він помер 27 липня від ускладнень, пов'язаних з хворобою Лу Герига(бічного аміотрофічного склерозу).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Померла четверта дружина Френка Сінатри

Шепард знявся в декількох десятках фільмів, серед яких "Френсіс", "Париж, Техас", "Сталеві магнолії", "Справа про пеліканів", "Щоденник пам'яті", "Пароль "Риба-меч"", "Чорний яструб", "Як боязкий Роберт Форд убив Джесси Джеймса". У 1984 році був номінований на "Оскар" за роль другого плану в картині "Хлопці що потрібно". Останньою акторською роботою Шепарда стала роль в серіалі "Родовідна".

Сем Шепард також автор декількох десятків п'єс - "Безумство любові", "Справжній Захід", "Прокляття голодуючого класу", "Століття місяця" і інших. У 1979 році отримав Пулітцерівську премію за драму "Похоронене дитя".

На 90-му році життя померла одна з найвидатніших акторок XX ст. Жанна Моро. Тіло акторки знайшли в її будинку в Парижі. Подробиці і причини смерті не повідомляють.

Зараз ви читаєте новину «Помер актор і драматург Сем Шепард». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі