четвер, 04 липня 2013 12:52

"Політики для мене нуль, ніщо" - Мухарський

"Політики для мене нуль, ніщо" - Мухарський
Мухарський зізнався, що його вже просто верне від політичних персон. Фото: Юлія РУДЕНКО

Співак і письменник Антін Мухарський (сценічне ім'я Орест Лютий) не радить людям із синдромом совкового дебілізму та політичним шизофреникам приходити на свої концерти.

Про це він розповів у коментарі Gazeta.ua.

"Люди, які не розуміють нашу музику, тобто сучасної творчості, мають спаплюжене совкове мислення і не перебувають у контексті мистецтва як такого, - говорить співак. - Якщо вони у цьому зізнаються, ми будемо дуже раді. Адже, таким чином, виявимо дебілів і придурків, які не розуміють історичних, культурологічних та геополітичних складових, на яких базується наш проект".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Зі своїм північним братом розмовляю тільки матом" – Орест Лютий заспівав у Києві свої "стьобні" пісні

Мухарський нагадав: "Перед кожним виступом ми попереджаємо про особливість нашої музики і не радимо приходити людям із синдромом совкового дебілізму, розумово неповноцінним, без почуття гумору, агресивним, адептам різних тоталітарних ідеологій та політичним шизофреникам. Ми з ними справу не маємо і мати не хочемо".

За словами музиканта, поки що на нього "жодних наїздів не було".

"Політики для мене нуль, ніщо, я їх не сприймаю. Я маю справу виключно із митцями. Мене вже просто верне від політичних персон", - зазначив Орест Лютий.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Йде ідеологічна війна. Я взяв свою рушницю. Заліг. Стріляю" - Антін Мухарський

Він також наголосив, що користується цим історичним моментом для висловлення своєї громадської позиції.

"Політики запрошують нас на концерти, ми виступаємо і співпрацюємо як артисти. Але у політику не хочу," - підкреслив шоумен.

Нагадаємо, Антін Мухарський разом із антитоталітарним гуртом "Сталін & Гітлер капут" виконує "стьобні" пісні на мелодії відомих радянських композицій із метою українізації населення.

Зараз ви читаєте новину «"Політики для мене нуль, ніщо" - Мухарський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі