четвер, 28 червня 2018 21:45

Покажуть скульптури, агресивні до навколишнього середовища
4

 Виставка Михайла Деяка "Генезис"
Фото: Олександра Маковій
 Виставка Михайла Деяка "Генезис"
 Виставка Михайла Деяка "Генезис"
 Виставка Михайла Деяка "Генезис"

Львівський національний академічний театр опери та балету імені Соломії Крушельницької представить виставку Михайла Деяка "Генезис".

Виставка абстрактної скульптури художника із Закарпаття відбудеться в рамках прем'єри опери В. А. Моцарта "Дон Жуан" на Mozart Festival 2018.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали, як насправді виглядав Юлій Цезар

""Генезис" - цикл об'єктів з металу над якими Михайло Деяк працює вже кілька років поспіль. Ці об'єкти – своєрідне втілення трансформацій того, що надихає художника або впливає на нього. Вони не зосереджуються на сюжеті, а є результатом миттєвої емоції. Ці скульптури агресивні до навколишнього середовища. Через притаманну ним внутрішню динаміку вступають у конфлікт із зовнішнім середовищем", – повідомляють організатори.

Частину творів проекту "Генезис" вже було представлено в Українському Інституті Америки у Нью-Йорку.

Металевий силует пари молодят пронизаний дірками від куль. Таку скульптуру встановили на набережній Дніпра неподалік Поштової площі у Києві. Ще 19 подібних робіт розмістили у центрі столиці.

Зараз ви читаєте новину «Покажуть скульптури, агресивні до навколишнього середовища». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі