Ексклюзиви
пʼятниця, 10 січня 2020 15:45

Покажуть фільм про особливі стосунки служниці та її господині

Покажуть фільм про особливі стосунки служниці та її господині
У прокат вийде українська романтично-історична драма "Віддана" Фото: YouTube

16 січня у прокат вийде українська романтично-історична драма "Віддана" режисера Христини Сиволап.

Фільм зняли за мотивами роману української письменниці Софії Андрухович "Фелікс Австрія".

Історія починається у Станіславові у другій половині XIX століття. Доктор Анґер втрачає в пожежі дружину, але вдається врятувати двох дівчат – рідну доньку Аделю і доньку хатніх робітників Стефанію. У момент розпачу доктор вирішує виховувати їх разом.

За сюжетом, минають 25 років. Дівчата виросли й так само нерозлучні, хоча Аделя тепер заміжня. Стефа ж веде господарство, втамовуючи свою пристрасть у кулінарії. Та вони досі не розуміють, хто вони одна одній– сестри та подруги чи служниця та господиня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Роман Софії Андрухович номінували на французьку премію

У ролях: Маріанна Янушевич, Алеся Романова, Роман Луцький, Олександр Кобзар, Сергій Волосовець, Ада Роговцева, Катерина Кухар, Євген Янович, Наталя Васько, Ірма Вітовська, Важа Годердзішвілі, Себастьян Цибульський, Ясін Фараджаллах, Марина Кошкіна.

2018 року фільм став одним із переможців конкурсу Міністерства культури України з надання державної підтримки фільмам патріотичного спрямування. Загальний кошторис фільму склав 60 млн грн, із них частка Мінкульту склала 25 млн грн.

Режисер стрічки "Аватар" Джеймс Кемерон уперше показав, який вигляд матимуть нові фільми франшизи.

Зараз ви читаєте новину «Покажуть фільм про особливі стосунки служниці та її господині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі