вівторок, 09 липня 2024 21:58

Показали трейлер другої частини "Гладіатора"

Показали трейлер другої частини "Гладіатора"
"Гладіатор 2" має вийти 22 листопада. Фото: Paramount Pictures

Вийшов перший трейлер продовження історичного бойовика Рідлі Скота "Гладіатор".

Коні Нільсен продовжить роль Луціли, доньки імператора Марка Аврелія. Її дорослого сина зіграє Пол Мескаль. Педро Паскаль втілить роль Марка Акація - римського генерала, який нібито вчився під керівництвом Максимуса - головного героя оригінального "Гладіатора" у виконанні Рассела Кроу.

Імператора Каракалла зіграє Фред Хечінгер, імператор Гета - Джозеф Квінн. Дензел Вашингтон отримав роль можновладця Макрінуса.

Дія фільму розгортається через десятки років після подій першого фільму. У центрі сюжету онук колишнього римського імператора Марка Аврелія Луцій, який потрапляє у рабство після вторгнення під проводом римського генерала Марка Акація. Луцій слідує прикладу Максимуса і зосереджується на змаганнях гладіаторів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З'явився український трейлер фільму "Бітлджюс Бітлджюс"

Режисером знову виступив Рідлі Скотт, за сценарій відповідав Девід Скарпа. З оригінального фільму повернулися оператор-постановник Джон Метісон, художник-постановник Артур Макс і художник по костюмах Джанті Єйтс.

Оригінальний "Гладіатор" вийшов 2000 року і заробив у всьому світі понад $465 млн при бюджеті у $100 млн й завоював одразу п'ять "Оскарів". Серед них за найкращий фільм року та статуеткою за найкращу чоловічу роль для Кроу.

Світова прем'єра фільму "Гладіатор 2" запланована на 22 листопада.

Науково-фантастичний фільм "Дюна: Частина друга" режисера Дені Вільнева зібрав $276 млн у Північній Америці та $419 млн за кордоном.

Загалом це $695,8 млн у світовому прокаті. У постковідні часи тільки 18 фільмів досягли таких міжнародних касових зборів у $700 млн, повідомляє Variety.

Зараз ви читаєте новину «Показали трейлер другої частини "Гладіатора"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі