четвер, 06 грудня 2018 15:22

Показали трейлер фільму про Шекспіра на пенсії

Показали трейлер фільму про Шекспіра на пенсії
Зняли фільм про останні роки життя Шекспіра. Фото: brod.kz

У мережі з'явився трейлер біографічного фільму про Вільяма Шекспіра "Все правда".

Режисером і виконавцем головної ролі у ньому виступив Кеннет Брана, відомий за численними адаптаціями п'єс драматурга.

Сюжет картини розгортається 1613-го. У Лондоні згорає театр "Глобус", в якому Вільям Шекспір ставив спектаклі. Це змушує письменника вийти на пенсію і повернутися до рідного міста Стратфорд-на-Ейвоні. Там він намагається налагодити стосунки з дружиною та доньками, починає займатися садівництвом.

Назва фільму є символічною. Вона відсилає до ранньої назви п'єси "Генріх VIII" - "Все правда" (All Is True). Театр "Глобус" загорівся під час постановки цього твору.

Дружину Шекспіра у стрічці зіграла Джуді Денч ("Дім дивних дітей міс Перегрін"), а графа Генрі Різлі, якого вважають покровителем письменника, втілив Іен Маккеллен.

Прем'єра картини запланована на 8 лютого 2019-го.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наталі Портман заспівала пісню Sia у трейлері фільму "Голос світла"

У столичному театрі "Золоті Ворота" поставили виставу "Річард ІІІ" німецької режисерки Корнелії Кромбгольц за Вільямом Шекспіром. Усі ролі у постановці виконали жінки. Це міжнародний проект-копродукція із Магдебурзьким театром за фінансової підтримки Українського культурного фонду.

Зараз ви читаєте новину «Показали трейлер фільму про Шекспіра на пенсії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі