вівторок, 14 грудня 2021 14:40

Показали трейлер до фільму "Фантастичні звірі: таємниці Дамблдора" й назвали дату прем'єри

Показали трейлер до фільму "Фантастичні звірі: таємниці Дамблдора" й назвали дату прем'єри
Фантастичні звірі: таємниці Дамблдора: показали трейлер і назвали дату прем'єри фільму. Фото: скріншот з трейлеру

Американська кінокомпанія Warner Bros. Pictures випустила трейлер до стрічки "Фантастичні звірі: таємниці Дамблдора". Це третя частина фентезі режисера Девіда Єйтса.

За сюжетом професор Албус Дамблдор, якого зіграв Джуд Лоу, усвідомлює, що Темний чарівник Ґеллерт Ґріндельвальд (Мадс Міккельсен) хоче захопили контроль над магічним світом. Директор Гогвартсу доручає магіозоологу Ньюту Скамандеру (Едді Редмейн) очолити команду чарівників і чарівниць. На небезпечному шляху вони зіштовхнуться зі старими й новими звірами, а також послідовниками Ґріндельвальда.

Оголосили й остаточну дату прем'єри. В Україні презентують фантастичний фільм 14 квітня 2022 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мадс Міккельсен уперше розказав про заміну Джонні Деппа у "Фантастичних звірях"

"Фантастичні звірі: таємниці Дамблдора" - це американсько-британське фентезі режисера Девіда Єйтса. Стрічка є приквелом серії фільмів про Гаррі Поттера і третьою частиною серії фільмів "Фантастичні звірі". Загалом їх має бути п'ять.

Сценарій написала творчиня "Гаррі Поттера" Джоан Роулінг. У центрі подій залишиться Ньют Скамандер, який є автором підручника про фантастичних звірів.

Зараз ви читаєте новину «Показали трейлер до фільму "Фантастичні звірі: таємниці Дамблдора" й назвали дату прем'єри». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі