вівторок, 11 травня 2021 19:05

Показали перший кадр нового фільму Мартіна Скорсезе

З'явився перший кадр нового фільму режисера Мартіна Скорсезе "Вбивці квіткового місяця". Це екранізація бестселеру американського письменника Девіда Гранна 2017 року.

У фільмі йтиметься про Оклахому 1920-их. У 1894 році тут виявили нафту. Від місцини з нестачею їжі та ліків переростає в багатий регіон. Щороку приносить десятки мільйонів доларів, країну охоплює паливна індустріалізація. Це спровокувало серію жорстоких вбивств корінних американців з племені осейджі. За справу взявся Джон Едгар Гувер, якому згодом вдалося очолити ФБР і утриматися на посаді його директора майже 50 років.

Леонардо Ді Капріо грає племінника впливового фермера Ернест Буркхарт. Єдиним законним способом отримати землю було одружитися на дівчині з осейджі. Герой Ді Капріо заручився з Моллі. Її грає Лілі Гладстон. Наступні роки багато найближчих членів родини Моллі вмирали за насильницьких або загадкових обставин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повертається режисер із суперечливою репутацією

"Ця змова настільки холоднокровна у своїх підрахунках, що здається нелюдською. У фільмі хочу розібратися, що робить людей здатними на такі лихі вчинки. Це справжнє уособлення внутрішнього зла для мене", - каже Мартін Скорсезе.

На першому кадрі фільму зображені Ернест та Моллі.

"Один погляд на чоловіка, який прийшов до цієї молодої жінки, говорить нам, що щось не так. Але вона дивиться на нього захопленими очима та щільно загорнута в його ковдру. Очевидно, що не розуміє стан речей. Іноді ті, кому загрожує найбільша небезпека, помічають це, коли вже пізно", - описали фото на Varity.

Автор: Vanity Fair
  У новому фільму Мартіна Скорсезе “Вбивці квіткового місяця” Леонардо Ді Капріо втілив племінника впливового фермера Ернеста, який одружується на представниці корінних народів Америки, щоб привласнити їх землю. Дівчину втілила Лілі Гладстон.
У новому фільму Мартіна Скорсезе “Вбивці квіткового місяця” Леонардо Ді Капріо втілив племінника впливового фермера Ернеста, який одружується на представниці корінних народів Америки, щоб привласнити їх землю. Дівчину втілила Лілі Гладстон.

Лілі Гладстон - найбільш відома роллю жительки ранчо у стрічці 2016-го "Декілька жінок". Знялась з такими зірками, як Крістен Стюарт, Лаура Дерн та Мішель Вільямс. Асоціація кінокритиків Лос-Анджелеса дала їй нагороду за найкращу жіночу роль другого плану. Зі Скорсезе це її перша співпраця. Натомість Скорсезе та Ді Капріо співпрацювали в п'ятьох фільмах: "Авіатор", "Відступники", "Вовк з Волл-стріт", "Банди Нью-Йорка" та "Острів проклятих".

Також зніматимуться Роберт Ді Ніро, Джессі Племонс і Татанка Мінс. За кастинг останньої ЗМІ похвалили стрічку, бо Татанка належить до корінних народів. Раніше також знялась в "Той, що танцює з вовками" Кевіна Костнера.

Відомо, що "Вбивці квіткового місяця" зніматимуть на історичних локаціях племені осейджів в Оклахомі.

"Газети, що зафіксували трагедію, уже пожовкли. Фотографії стали вицвілих відтінків. Але для осейджі період "Правління терору" залишається відкритою раною. Історія штату стане більш відома завдяки зірковому акторському складу та бюджету в 200 мільйонів доларів. Це вважається найбільшою кінопродукцією, коли-небудь запущеною в Оклахомі. Це стане хронікою одного з найжахливіших розділів у складній історії нашої держави", - йдеться в місцевих ЗМІ Оклахоми.

Фільм вийде паралельно в кінотеатрах і на платформі Apple TV+.

Зйомки "Вбивці квіткового місяця" мали почати ще в березні 2020-го, але затримались через пандемію та те, що леонардо Ді Капріо змусив переписати сценарій. Мав грати не головного лиходія, а агента ФБР. Як пише The Hollywood Reporter, через втручання Ді Капріо Paramount Pictures продали стрічку Apple.

Зараз ви читаєте новину «Показали перший кадр нового фільму Мартіна Скорсезе». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі