Ексклюзиви
середа, 09 січня 2019 09:05

Показали новий трейлер найочікуванішого фільму про супергероїв

Показали новий трейлер найочікуванішого фільму про супергероїв
Marvel Entertainment представила новий промо-ролик фільму "Капітан Марвел". Фото: obozrevatel.com

Кінокомпанія Marvel Entertainment представила новий проморолик супергеройського фільму "Капітан Марвел". Його вважають одним із найбільш очікуваних у серії.

У ньому показали бій у космосі, тренування героїні ( акторка Брі Ларсон) та її наставника (актор Джуд Лоу), процес перетворення. На кадрах з'явився Нік Ф'юрі (Семюел Л. Джексон), якого помітно омолодили за допомогою комп'ютерної графіки, пише obozrevatel.com.

Також показали агента секретної організації Щ.І.Т Філа Колсона у виконанні Кларка Ґреґґа, який вперше з'явився у фільмі "Залізна людина" у травні 2008-го.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Секс-терапія для підлітків: Netflix показав трейлер нового серіалу

Очікуваний фільм не буде позбавлений гумору. Цього разу показали кілька нових сцен битви "Капітана Марвел" із расою скруллів, які можуть змінювати зовнішність.

У ніч із 3 на 4 грудня компанія Marvel Entertainment представила у мережі другий трейлер суперегеройської саги "Капітан Марвел". Сюжет фільму буде розвиватися у 90-х, коли пілот ВПС США Керол Денверс несподівано отримає суперсилу шляхом злиття з ДНК воїна інопланетної раси Крії. Роль воїна на ім'я Мар-Велл зіграє Джуд Лоу, він же виступить у ролі ментора, який навчить Керол контролювати свої нові здібності.

Зараз ви читаєте новину «Показали новий трейлер найочікуванішого фільму про супергероїв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі