субота, 28 жовтня 2017 17:31

Показали еротичний спектакль із жінкою-кішкою та маркізом де Садом
32

Вистава "Спокуса"
Фото: Катерина Лук'яшко
Вистава "Спокуса"
Вистава "Спокуса"
Вистава "Спокуса"
Вистава "Спокуса"

В київському Центральному будинку офіцерів показали еротичний спектакль "Спокуса". Вистава складається з номерів для дорослих з чоловічим і жіночим стриптизом.

"Режисер цього спектаклю - мій тезка. Тільки по-батькові різні. Одного разу приїхавши на проби в кіно, мене з ним переплутали. Ми познайомились і пішли на каву. Там і прийшла думка зробити щось спільне. Подібних спектаклів багато в Москві та Одесі. Головне питання, коли робиш нове шоу - чим зможемо виділитися? Ми хотіли показати, що стриптиз - це не тільки красиво, а й культурно. На сцені повністю ніхто не оголюється, дівчата навіть не знімають верх. Ми довго шукали п'єсу, та врешті вирішили написати її самі. За основу взяли стосунки чоловіка та жінки. Є такі теми, як нариви, про які прийнято не говорити. Це зрада, чоловічий тестостерон, який вимагає різних жінок, та жіночий флірт. Їх ми й розкрили", - каже актор та співрежисер Євген Олійник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "За кордоном цінується слухняність" - балерина Яна Саленко

Постановка поділена на два акти. У кожному своя історія - драма і комедія. В першому відділенні троє друзів, що знайомі 10 років, зібралися на спільне тренування. Іво - власник нічного клубу, Кеша - одружений невдаха, Паша - теж одружений, але мріє про свою секретарку. Іво завів роман з дружиною свого друга Кеши. Про це дізнається третій товариш і змушує зрадника відкрити правду.

"Ти чоловік, от скажи? Та в тебе в квартирі тільки два місця твоїх залишилося - балкон і туалет. Останній краще, бо хоч закритися можеш", - каже Іво зі сцени під схвальні вигуки публіки.

"Зрада - це погано. Засуджую як чоловіків, так і жінок. Але іноді немає іншого виходу. Колись відчув, що з дівчиною мені вже не добре і не погано. Ніяк. Але це ж теж погано. Кинути не міг, бо ж вона нічого не зробила. Тоді поїхав на заробітки в Чехію, нічого не сказав і завів там нові відносини. Думав, якось само розв'яжеться. У результаті там не побудував, тут втратив", - каже програміст Ігор Поліщук. Прийшов з університетськими друзями.

Після 20 хвилин спектаклю люди продовжують наповнювати залу. Актори обігрують ситуацію. Іноді питають зі сцени "Ви теж до нас?".

"Квиток подарував колишній хлопець на день народження. Прислав кур'єром. Уже півроку сам не наважується зустрітися. Я довго думала, чому ми розсталися. Просто перестав дзвонити і писати. На мої спроби налагодити контакт ніяк не реагував. З подругою пішла до бабці-знахарки. А вона мені з порогу так і каже - тебе хлопець зрадив. Того ж вечора помстилася: зареєструвала на сайті для надання інтимних послуг під іменем Свєта. Потім друзі переказували, що три дні телефон не замовкав. Мусив міняти номер", - каже студентка Анна Соловей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Головному герою батько дає настанови про те, як чистити колодязь

У другому акті дія відбувалась в американському стрип-клубі. Головний стриптизер Алекс вирішив звільнитись і забрати із собою інших танцюристів. Бо йому запропонували інше місце з більшою зарплатнею. Господар закладу подає оголошення про набір нових танцівників. Свій вибір зупиняє на чоловіку зі сценічним ім'ям Лев Король Джунглів. Та на співбесіду приходить чоловік в окулярах, з невпевненим голосом та погано розвиненим тілом. Колектив клубу в короткі строки має зробити з нього справжнього стриптизера.

"Коли дивився на афішу й читав опис, розраховував тільки на стриптиз. Здивувало, що це ціле шоу зі смисловим наповненням. Прийшов з дружиною. Каже, що доки не виглядатиму як головний герой, щоб нічого не казав про її зовнішність", - каже бухгалтер Петро Максименко.

У шоу брали участь 10-разова чемпіонка України зі стриптизу, чемпіонка відкритого турніру Білорусії зі Strip Dance Ксенія Суровцева. Грала помічницю власника нічного клубу. Танцювала в образах русалоньки, Чарлі Чапліна та жінки-кішки. Чоловічі танці виконував 3-кратний абсолютний чемпіон України зі стриптизу, 2-разовий чемпіон України з бодибілдингу Алекс Страйк. Він виходив на сцену в образах єгипетського бога, вампіра та маркіза де Сада. Також у постановці брала участь актриса цирку 18-річна Дар'я Бігаєва.

"Я раніше стриптиз не танцювала, та він мало чим відрізняється від того, що я вмію. У цьому шоу я вже виступила в чотирьох містах. На одній зі сцен мала номер на закріпленому під стелею кільці. Але його трохи неправильно закріпили, і під час виступу я вилітала на певний час за куліси. Траплялося різне - підбори застрягали, ґудзики відривалися", - каже Дар'я Бігаєва.

Спектакль показали у 12 містах. У листопаді його покажуть у Запоріжжі, а в грудні - у Львові.

З 29 жовтня по 4 листопада в трьох містах України – Львові, Сумах та Києві – молода команда співаків та інструменталістів Open Opera Ukraine презентує оперу Генрі Перселла "Дідона та Еней" (1689).

Зараз ви читаєте новину «Показали еротичний спектакль із жінкою-кішкою та маркізом де Садом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі