вівторок, 15 вересня 2020 00:45

Поезія та музика non-stop: як пройде найочікуваніша ніч 27-го "Форуму видавців"

Автор: пресслужба BookForum
  Однією з головних подій 27-го BookForum стане "Ніч поезії та музики non-stop". Відбудеться онлайн на сайті фестивалю
Однією з головних подій 27-го BookForum стане "Ніч поезії та музики non-stop". Відбудеться онлайн на сайті фестивалю

9 авторів та 5 музикантів візьмуть участь в онлайн-події "Ніч поезії та музики non-stop". Відбудеться 19 вересня в рамках 27-го Львівського міжнародного літературного фестивалю "Форум видавців".

Учасниками заходу стануть українські поети Юрій Іздрик, Остап Сливинський, Ірина Цілик та Маріанна Кіяновська. А також іноземні - учасниці поетичної платформи Versopolis Шагін Бурджу зі Швеції, Гелен Айворі з Великої Британії, Таня Габерланд із Південної Африки, Дебора Вукушич з Іспанії та британський письменник, чемпіон із поетичного слему Джаррет Кейс.

Виступатимуть вітчизняні виконавці. Kurs Valüt - музичний EBM/synth-pop проєкт із Дніпра. Електронний проєкт Ragapop Руслани Хазіпової й Ганни Нікітіної з гурту Dakh Daughters та Антона Очеретяного. Ofliyan - вірменсько-український дует Катерини Офліян та Ігоря Бирюченка, який змішує арт-поп з елементами східної етніки. The Unsleeping - колектив з Умані, що грає інді та альтернативний рок. Стасік - альтер-его співачки, учасниці війни на Донбасі Анастасії Шевченко.

"Ніч поезії та музики non-stop" триватиме 19 вересня з 21:00 до 02:00. Онлайн-трансляція буде доступна на сайті bookforum.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Форум видавців пройде в інтернеті

Львівський міжнародний BookForum цьогоріч пройде онлайн 16-20 вересня. У програмі - 137 подій за участі українських письменників та 23 іноземних авторів. Фокусна тема фестивалю - "Перепис населення: знати, хто ми є". Усі заходи - безкоштовні.

Зараз ви читаєте новину «Поезія та музика non-stop: як пройде найочікуваніша ніч 27-го "Форуму видавців"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі