Ексклюзиви
вівторок, 25 грудня 2012 14:45

Поетові Павлу Вольвачу потрібна допомога від тяжкої недуги

Автор: Фото: zakarpattya.net.ua
 

Один з найяскравіших українських поетів сучасності Павло Вольвач бореться з важкою хворобою. Павлу нещодавно видалили пухлину на шиї і виявили рідкісну саркому. Попри страшну назву хвороби, у нього є шанс, є надія і є бажання її перемогти.

Зараз на Павла Вольвача чекає велика кількість досліджень, аналізів і консультацій. Саме тому було вирішено оприлюднити номер картки Павла і звернутися до всіх небайдужих людей в Україні і поза її межами з проханням підтримати його боротьбу.

Карта № 4149437825320714 (Отримувач – Вольвач Павло Іванович. Банк – Приватбанк).

У разі, якщо у вас немає можливості перерахувати гроші на банківську картку, або ж ви не знаєте як це зробити, у Будинку письменників (вулиця Банкова, 2) в кабінеті 15а, щодня з 11 по 18 годину, можна передати кошти готівкою. Внесена вами сума відразу буде перерахована на картку Павла Вольвача. Відповідальний по збору коштів - керівник оргвідділу НСПУ Георгій Арабулі.

Зараз ви читаєте новину «Поетові Павлу Вольвачу потрібна допомога від тяжкої недуги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі