понеділок, 06 лютого 2012 17:38

Поет Сергій Пантюк шукав для дітей на Ex.ua мультфільми українською мовою

Поет Сергій Пантюк шукав для дітей на Ex.ua мультфільми українською мовою

Український поет Сергій Пантюк розповів, що постійно користувався файлообмінником Ex.ua через те, що дуже мало старих фільмів і мультсеріалів озвучені українською мовою.

"Я кіноман і був постійним клієнтом Ex.ua. Піратство — це не дуже добре, але коли порушують мої права користувача, то пішли вони на фік. Просто ж неможливо знайти у нас ліцензійні фільми, мультики в українському перекладі. Ту невелику кількість нового продукту з нашим дубляжем, я купую на ліцензованих дисках. Але їх мало. На Ex.ua українського ж дуже багато. Він повністю забезпечував моє право на перегляд кіно моєю мовою", - розповів Пантюк.

Також поет зазначив, що знаходив на Ex.ua мультфільми для своїх дітей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Піратство не загрожує українському кіно. EX.ua дарма закривали - кінорежисер

"Елементарного "Альфа" з українським дубляжем неможливо знайти. А на Ексі у шикарному перекладі. У мене дитина обожнює цей мультик. Пусти її до "Альфа", цілий день не побачиш. Також нещодавно знайшли тут українською старий мультфільм "Рятівнички-бурундучки", який дуже довго був у єдиному російському дубляжі. Декілька років не міг знайти в українському перекладі фільм Олександра Амарабара "Інші" з Ніколь Кідман. Філософське кіно про те, хто з нас насправді привиди — живі люди чи ті, хто померли. По телебаченню він не йшов, мав російський дубляж і оригінал", - зауважив поет.

Зараз ви читаєте новину «Поет Сергій Пантюк шукав для дітей на Ex.ua мультфільми українською мовою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі