середа, 15 червня 2022 15:05

Спецтема: Війна Росії проти України

"Початок заворожує": ТНМК і "Брати Гадюкіни" випустили нове відео на сингл "Гострі ножі"

"Початок заворожує": ТНМК і "Брати Гадюкіни" випустили нове відео на сингл "Гострі ножі"
ТНМК і "Брати Гадюкіни" презентували новий кліп на пісню "Гострі ножі". Фото: скріншот з відео

Гурти "Брати Гадюкіни" і ТНМК презентували нове lyric-video на спільну пісню "Гострі ножі". Сингл випустили ще 2018 року.

Музиканти ще тоді присвятили композицію війні, яку веде РФ проти України з 2014-го. Авторами ролику є Сергій Хаджава і Дмитро Кухарук. Опублікували відео на Youtube.

У пісні натякають, що треба бути весь час готовими до будь-яких подій: "Квіти полийте, бо там кулемети, навіть якщо не повстануть, то хай полежать", "І ще попросив, щоб у хаті були тільки гострі ножі".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Уперше від початку війни: Wellboy презентував пісню про ворогів

"Шануймося і тримаймо зброю гострою", - написав гурт ТНМК в описі під відео.

У коментарях фанати поділилися враженням від нового ролика:

"Початок заворожує, одразу вподобайка, цікавий відеоряд і монтаж, ще й текст (ну lyrics все ж таки). Дякую за роботу, Слава Україні", "Як прозаїчно, що пісня написана шість років тому, а ідеально підійшло сьогодні. А загалом моя думка не змінилася, прекрасна пісня від двох легендарних груп".

Хіп-хоп гурт ТНМК ("Танок на майдані Конго". - Gazeta.ua) сьогодні, 14 червня, святкує 33 роки. За цей час музиканти випустили сім студійних альбомів, понад 40 кліпів, взяли участь у найбільших фестивалях і здобули десятки престижних музичних премій.

Зараз ви читаєте новину «"Початок заворожує": ТНМК і "Брати Гадюкіни" випустили нове відео на сингл "Гострі ножі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі