середа, 10 листопада 2010 11:55

Playboy продаватиме рот восьмого розміру (ФОТО)
6

У грудні на аукціон Christie's будуть виставлені 80 фотографій і роботи сучасних художників з архіву чоловічого журналу Playboy.

Одним з лотів аукціону стане малюнок американської кіноакторки та співачки Мерілін Монро, яка з'явилася на обкладинці пілотного номера журналу майже 60 років тому.

Топ-лотом аукціону стане робота американського творця поп-арту Тома Вессельмана "Рот № 8", що зображує відкритий жіночий рот. Вартість картини $ 2 - $ 3 млн.

Підвищена увага колекціонерів очікується до акварелі Сальвадора Далі, створеної знаменитим іспанським художником спеціально на замовлення журналу. ЇЇ початкова вартість близько $ 100-150 тис.

"Я фанат Далі і щасливий поділитися роботою, яка довгий час висіла у мене в спальні", - розповів засновник журналу Х'ю Хефнер.

На торги також будуть виставлені рідкісні фотографії з архіву Playboy. У числі лотів ранні знімки Бріджит Бардо, фотографії Памели Андерсон, Дженні Маккарті і Анни Ніколь Сміт.

Торги приурочені до початку нового 2011 року, який за китайським календарем носить назву року білого кролика, а саме ця тварина вважається талісманом Playboy, на логотипі якого зображений кролик у парадному костюмі.

Нагадаємо, журнал Playboy видається з 1953 року Х'ю Хефнером і його колегами. Відтоді він виріс до видавничого дому Playboy Enterprises, діяльність якого простягається на багато сфер медіа-бізнесу для дорослих. Крім журналу в США по всьому світу випускаються журнали різними мовами. Українська версія журналу виходить з 2005 року.

РИА-Новости/ Фото АР

Зараз ви читаєте новину «Playboy продаватиме рот восьмого розміру (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі