четвер, 29 квітня 2021 00:45

Pixar випустить новий мультфільм

Pixar випустить новий мультфільм
Студія Pixar випустить новий мультфільм "Лука" про хлопчика з італійського прибережного міста. Фото: Pinterest

Вийшов дубльований трейлер мультфільму студії Pixar "Лука".

Хлопчик Лука проводить літо в прибережному італійському містечку, де багато морозива та пасти. Любить їздити на скутері зі своїм найкращим другом. Розваги закінчуються, коли дізнається секрет: підводний світ населяють морські чудовиська з іншого світу, за сюжетом.

Режисером виступив Енріко Касароса, який брав участь у створенні мультфільмів "Рататуй" та "Таємниця Коко". Продюсером стала Андреа Уоррен, яка працювала над "Тачками-3". Прем'єру запланували на 17 червня 2021 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рекорд за всю історію проведення: "Оскар" зібрав мізерну кількість переглядів

Мультфільм "Душа" студії Pixar отримав премію "Оскар" в номінації "Найкращий анімаційний фільм". Режисери - Пітер Доктер і Кемп Паеурс.

Піаніст Джо Гарднер живе в Нью-Йорку та викладає музику в середній школі. Мріє професійно грати джаз. Але його мати хоче працевлаштувати Джо на повний робочий день через страх лишитися без грошей. Джо не слухається та йде на прослуховування до гурту Доротеї Вільямс. Успішно його проходить. Але на зворотньому шляху потрапляє в аварію. Не помирає, а стає душею, що має знайти своє призначення та допомогти це зробити іншим, за сюжетом.

Зараз ви читаєте новину «Pixar випустить новий мультфільм». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі