пʼятниця, 13 січня 2012 18:32

Письменнику шанувальники подарували телевізор за 500 доларів

Письменнику шанувальники подарували телевізор за 500 доларів

"Не мав випадку, щоб мені відмовила жінка", - розповів Gazeta.ua письменник-сатирик, артист розмовного жанру 78-річний Євген Дудар.

"Коли хотів спілкуватися, то міг зачарувати всяку. Був лише  один випадок, коли це не вдалося. І то потім я побачив, що вона хвора", - сміється письменник.

"У гуртожитку комбінату преси у Києві нас жило 10 хлопців. Якось за чаркою питають: "Женька, ну чого тебе так жінки люблять? Що ти використовуєш?". Кажу: "Клянусь, я не спеціально". - "Зараз ми тебе перевіримо. Показуємо на вулиці дівчину. Якщо ти з нею підеш у кіно, ми тобі ящик коньяку ставимо, якщо ні – ти ставиш. Тільки ж не попереджуй її". Пішли ми до метро "Більшовик", там дівчата книжки продають. Показали мені хлопці на таку вродливу дівчину", - поділився Дудар.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські письменники виступлять у французькому місті Коньяк

Хлопців він прогнав їх, а сам підійшов, ніби між іншим подивився на дівчину.

"Походив навколо, показав очима, що вона мені подобається. Купив книжку Коцюбинського "У путах Шайтана". Написав їй записку: "Якщо хочете зі мною піти у кіно на такий-то фільм, кивніть головою". І вона погодилась. Два роки потім ми прозустрічалися, вона виявилася прекрасною людиною", - згадав письменник.

Він киянин, але переважно живе  на дачі в с.Кожанка Фастівського району на Київщині. Називає її "хутір Мозамбік". Їжу готує собі сам.

"Я дуже люблю вареники, наловчився їх сам робити, бо немає дружини, яка б годувала мене. Роблю з картоплею, до якої додаю смажену на олії цибульку і чорний перець. Не люблю пузатих, тому тісто в мене прісне – на воді", - додав гуморист.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 15-річний письменник лікує казками

Якось шанувальники зробили йому коштовний подарунок.

"Пішов я в магазин, а до мене молодий чоловік звертається: "Пане Дударю, вам моя жінка подобається?". А я його ні сном, ні духом не знаю. Думаю провокація. Скажу, що сподобається, дасть по пиці, скажу ні - ображу її. "Така жінка не може не подобатися", - відповідаю.  "А що ви тут робите?", - цікавиться. "На техніку дивлюся, у мене телевізор "Рекорд" такий старий, футболісти всі в екран не влазять. Вона йому шось шепче на вухо. Заплатили продавцю 500 доларів. А продавець у мене питає: "Куди вам завезти телевізор і відеомагнітофон?". А чоловік каже: "Ми любимо вас і ваші твори, це вам подарунок". А в мене "Волга" під магазином, раз і завантажили", - підсумував він.

Зараз ви читаєте новину «Письменнику шанувальники подарували телевізор за 500 доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі