вівторок, 04 жовтня 2011 13:53

Після смерті Майкла Джексона продовжують випускати його альбоми

Після смерті Майкла Джексона продовжують випускати його альбоми

У листопаді 2011 року планується до випуску черговий збірник хітів покійного поп-короля Майкла Джексона. Як передає агентство Reuters, в диск, який отримав назву "Immortal", увійдуть кілька попурі з найвідоміших хітів виконавця, ремікси, а також перероблені версії таких хітів, як "Beat It", "Earth Song", "Man In The Mirror" і хорова версія "They Don't Really Care About Us."

Звичайна версія платівки включає 15 пісень, а подарункове видання - 22 композиції. Продюсером платівки виступив Кевін Антунс, який працював раніше з Джастіном Тімберлейком, Ріанною і Мадонною.

Платівка по суті являє собою саундтрек до шоу Cirque du Soleil "Michael Jackson: The Immortal World Tour", прем'єра якого відбулася 2 жовтня в Монреалі. У шоу беруть участь танцюристи і акробати, звучить близько 60 пісень з репертуару Джексона і групи Jackson 5.

Крім цього в рамках шоу демонструються уривки з фільму посмертного Джексона "This Is It", що не ввійшли в офіційну версію картини.

Останнім посмертним диском Джексона була збірка "Michael", що вийшов в 2010 році. У США він отримав "платиновий" статус і дістався до третього місця в хіт-параді Billboard.

Зараз ви читаєте новину «Після смерті Майкла Джексона продовжують випускати його альбоми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі