пʼятниця, 30 вересня 2011 18:10

Концерт пам'яті Майкла Джексона покажуть в Facebook

Концерт пам'яті Майкла Джексона покажуть в Facebook

8 жовтня в Уельсі відбудеться концерт "Michael Forever - The Tribute Concert", присвячений пам'яті Майкла Джексона. Трансляція концерту буде доступна користувачам Facebook, повідомляє All Things Digital.

Користувачі соціальної мережі зможуть подивитися трансляцію за допомогою програми, створеної компанією Milyoni. Вартість віртуальних квитків в день концерту складе близько п'яти доларів, а в попередні дні - близько чотирьох. Також за квитки можна буде розплатитися "кредитами" Facebook - віртуальною валютою соціальної мережі.

На концерті пам'яті Джексона виступлять Бейонсе, Крістіна Агілера, група Black Eyed Peas та інші популярні виконавці. Ведучим вечора буде актор і музикант Джеймі Фокс (Jamie Foxx). Вартість квитка на сам концерт варіюється від 85 до 195 доларів залежно від сектора.

Після смерті Джексона в червні 2009 року в Facebook різко виросло число статусів зі згадкою співака. Хоча через тиждень ажіотаж спав, ім'я артиста увійшло до п'ятірки найпопулярніших слів, які зустрічалися в статусах користувачів соціальної мережі в 2009 році.

Майкл Джексон помер у своєму будинку 25 червня 2009 року від передозування медичних препаратів. Наприкінці вересня 2011 року розпочати судовий процес над особистим лікарем співака. Його звинувачують у ненавмисному вбивстві Джексона.

Зараз ви читаєте новину «Концерт пам'яті Майкла Джексона покажуть в Facebook». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі