четвер, 29 вересня 2011 12:04

Лікар Майкла Джексона не знав, як зробити вмираючому співаку масаж серця

Лікар Майкла Джексона не знав, як зробити вмираючому співаку масаж серця

У Лос-Анжелесі тривають слухання у справі про смерть легендарного співака Майкла Джексона, зі свідченнями виступив співробітник охорони Фахім Мухаммад, який був свідком реанімаційних заходів, що проводилися лікарем співака Конрадом Мюрреєм, повідомляє в четвер агентство Ассошіейтед Пресс.

Виступаючи перед судом, Мухаммад повідомив, що він був одним з перших, хто увійшов до кімнати Майкла Джексона.

За словами Мухаммада, схвильований і змоклий від поту Конрад Мюррей схилився над співаком, який лежав на підлозі. Лікар запитував у присутніх, чи знає хто-небудь техніку серцево-легеневої реанімації.

Судовий процес над лікарем Джексона Мюрреєм почався в США напередодні, через майже два роки після смерті "короля поп-музики". Майкл Джексон помер 25 червня 2009 року на 51-му році життя. За версією слідства, Мюррей дав співакові надмірну дозу сильнодіючого снодійного - пропофолу, який у взаємодії з іншими препаратами, у тому числі і заспокійливими, став причиною загибелі співака. У свою чергу, захист лікаря стверджує, що він сам ввів собі препарат, поки Мюррей знаходився в іншій кімнаті.

Мюррей, заявив, що не визнає себе винним в ненавмисному вбивстві. У разі якщо суд все-таки визнає його таким, то лікар може сісти у в'язницю на чотири роки і позбутися ліцензії на лікарську діяльність.

Зараз ви читаєте новину «Лікар Майкла Джексона не знав, як зробити вмираючому співаку масаж серця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути