понеділок, 13 червня 2016 18:28

Після концерту у Львові Вакарчук перерахував 50 тис. грн на паливо для реанімобілів

Після концерту у Львові Вакарчук перерахував 50 тис. грн на паливо для реанімобілів

Після концерту гурту "Океан Ельзи" у Львові на стадіоні "Арена Львів" музиканти перерахував 50 тис. грн. на паливо для реанімобілів.
Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив волонтер Ілля Лисенко з позивним "Хоттабич".
"Сьогодні всі волонтерські команди, що виступають партнерами Міністерства Оборони в евакуації поранених з зони АТО, наданні медичної допомоги були дозаправлені і забезпечені запасом палива на випадок повторення вчорашньої ситуації", - зазначив Лисенко.

Додає, що в ніч з 12 на 13 червня у волонтерів була складна ніч. Багато поранених українських вояків потребували допомоги.
"Я готовий відповідати за кожну копійку народних грошей і за кожну нашу дію в ім'я порятунку життя і здоров'я українців в зоні АТО" - запевняє Ілля Лисенко.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вакарчук на концерті у Харкові присвятив пісню Надії Савченко

Нагадаємо, що гурт "Океан Ельзи" з кінця травня перебуває у світовому турі на підтримку дев'ятого студійного альбому "Без меж". 18 червня музиканти дадуть концерт на НСК "Олімпійський" у Києві.

Зараз ви читаєте новину «Після концерту у Львові Вакарчук перерахував 50 тис. грн на паливо для реанімобілів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі