четвер, 22 березня 2012 17:03

Піратський дизайн DVD злякав американців

Піратський дизайн DVD злякав американців
Фото з сйту mwtnewsandviews.com

Офіційний DVD з фільмом Девіда Фінчера "Дівчина з татуюванням дракона", випущений компанією Sony в США на цьому тижні, збентежив американських глядачів. Причиною послужив незвичайний дизайн. Усередині ліцензійної упаковки була вкладена проста болванка, на якій маркером було нанесено назву фільму. Про це повідомляє The Daily Telegraph.

Кілька американців повернули в пункти прокату DVD-диски з фільмом через те, що диски виглядали як піратські копії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Серіал "Гра престолів" став найуспішнішим в США

Компанія з прокату DVD-дисків Redbox була пізніше змушена опублікувати офіційне пояснення на своєму сайті, заявивши, що диск є ліцензійною копією, а його дизайн був спеціально стилізований під "болванку". Компанія Sony пізніше підтвердила, що дизайн диска повинен був підкреслити тему злому комп'ютерів і піратства у фільмі.

Фільм "Дівчина з татуюванням дракона" вийшов в прокат в 2011 році. Він є екранізацією першої книги з трилогії "Міленіум", яку написав шведський письменник Стіг Ларссон. Компанія Sony Pictures заявила, що займеться екранізацією й двох інших книг Ларссона.

Зараз ви читаєте новину «Піратський дизайн DVD злякав американців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі